Головна Без категорії Планові перерви в електропостачанні: перелік вулиць у Нововолинську

Планові перерви в електропостачанні: перелік вулиць у Нововолинську

279
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Найближчими днями з 10:00 до 16:00 у Нововолинську на кількох вулицях будуть планово вимикати електроенергію – повідомляє ПаАТ «Волиньобленерго».

Зокрема, 27 грудня перерва в електропостачанні буде на б-рі Шевченка, пров. Поштовому, вул. Митрополита Шептицького.

28 грудня електроенергію вимикатимуть на вулиці Князя Романа, Павла Чубинського, Генерала Романа Шухевича, Іваничівська, вул. Волонтерська, Залізнична, Іваничівська, Уласа Самчука, Сокальська, Центральна, Тупікова, А. Кисіля, Грушевського, провулок Залізничний, Другий провулок, Перший провулок.

Енергетики просять з розумінням поставитися до знеструмлень, адже заходи спрямовані на підвищення надійності електропостачання.

Інформацію про час початку та закінчення перерви електроживлення об’єкта споживача у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) оновлюється кожні 30 хвилин на офіційному веб сайті https://energy.volyn.ua у розділі Перерви в електропостачанні/Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання.



реклама у Нововолинськ