Головна Без категорії У Нововолинську відбувся тренінг на тему проєктного менеджменту

У Нововолинську відбувся тренінг на тему проєктного менеджменту

218
0

Джерело: Нововолинська міська рада

8 січня, протягом дня, у Нововолинську тривав тренінг, присвячений «Основам проєктного менеджменту». Експерт Агенції відновлення та розвитку Олександр Куницький поділився досвідом та сучасними підходами у проєктному менеджменті з працівниками управлінь та відділів виконавчого комітету, представниками комунальних підприємств і установ. Спілкувалися про етапи написання грантових заявок та управління проєктами у громаді.

Тренінг відбувся в рамках проєкту ПРООН із написання Плану відновлення та Стратегії розвитку громади. Цей документ необхідний для залучення міжнародних донорів та фінансування проєктів.

Захід в Нововолинську став першим із серії тренінгів з проєктного менеджменту, які розробили для громад-партнерів експерти Агенції в рамках реалізації проєкту з оцінки потреб та планування відновлення та розвитку, що реалізується в партнерстві з KPMG Ukraine з ініціативи UNDP Ukraine / ПРООН в Україні й Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України за фінансової підтримки Уряду Японії).



реклама у Нововолинськ