Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 1 засідання виконавчого комітету 08 січня  2024 року 

ПРОТОКОЛ № 1 засідання виконавчого комітету 08 січня  2024 року 

244
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

08 січня  2024 року                    м. Нововолинськ                                       № 1

                                                               Засідання розпочалося о 10 год. 00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 10 год. 35 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук               –  секретар міської ради;

Микола Пасевич     – заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Ніна Шумська        –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Галина Бурочук       – начальник фінансового управління;

Олена Леоненко      – староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            – староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець      – староста  Грядівського  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Валентина Степюк – керуюча справами виконавчого комітету.

Взяли участь у засіданні від апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради:

Світлана Груй           – начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Вікторія Губчик       –  головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Ігор Дицьо                –  начальник юридичного відділу;

Іванна Думич           –  начальник служби у справах дітей;

Алла Ковальчук       –  начальник управління «Центр надання

адміністративних послуг»;

Людмила Якименко – начальник управління соціального захисту

населення.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

                             № з/п Назва рішення   1 Про затвердження Порядку формування фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Нововолинської міської територіальної громади в рамках Договору про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Нововолинською міською радою. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  2 Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на одну особу за жовтень-грудень 2023 року. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  3 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  4  Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  5 Про виправлення технічної описки. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  6 Про внесення змін до облікової справи Ясинської Тетяни Сергіївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  7 Про внесення змін до облікової справи Чередніченко Наталії Павлівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  8 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Голуба Дмитра Віталійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  9 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Артамонова Павла Геннадійовича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  10 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Куликовської Людмили Григорівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  11 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Севериної Людмили Анатоліївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  12 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Севериної Наталії Геннадіївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  13 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Скиби Надії Олександрівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  14 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ткачук Ірини Віталіївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  15 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Волкової Юлії Мирославівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Коваля Андрія Анатолійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  17 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  18 Про створення спільної комісії для приймання-передачі окремо індивідуального визначеного майна.

Доповідач:Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

  19 Про затвердження Порядку використання коштів для надання адресної грошової допомоги на придбання твердого палива членам сімей загиблих військовослужбовців, членам сімей зниклих безвісти військовослужбовців в зоні ООС(АТО) та у бойових діях під час воєнної агресії Російської Федерації проти України та членам сімей військовослужбовців, які беруть безпосередню участь у бойових діях. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  20 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги за ініціативи депутатів. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  21 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги по рішенню виконкому. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  22 Про затвердження Порядку забезпечення продуктовими наборами окремих категорій соціально незахищених громадян. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  23 Про надання  дозволу _____ на оформлення договору дарування приватизованої трикімнатної квартири  на ім’я малолітніх  ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  24 Про надання  дозволу на продаж приватизованої трикімнатної квартири _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  25 Про надання  дозволу __________ на продаж приватизованої двокімнатної квартири. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  26 Про надання дозволу ___, неповнолітньому _______, на оформлення договорів про встановлення права користування земельними ділянками для забудови (суперфіцію). Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  27 Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  28 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  29 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  30 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  31 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  32 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  33 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

Заступник міського голови Микола Пасевич запропонував внести до порядку денного проєкт рішення «Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради у новій редакції».

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти в цілому.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про затвердження Порядку формування фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Нововолинської міської територіальної громади в рамках Договору про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Нововолинською міською радою. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус запропонував внести зміни у назву рішення та у пп.4.2.п.4 щодо визначення пріоритетності надання ВПО житла з Фонду ВПО. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти зі змінами та доповненнями. Рішення №1 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на одну особу за жовтень-грудень 2023 року. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №2 додається.

СЛУХАЛИ 3 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ______________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №3 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ___________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №4 додається.

СЛУХАЛИ 5  Про виправлення технічної описки. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №5 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про внесення змін до облікової справи Ясинської Тетяни Сергіївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №6 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про внесення змін до облікової справи Чередніченко Наталії Павлівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №7 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Голуба Дмитра Віталійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №8 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Артамонова Павла Геннадійовича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №9 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Куликовської Людмили Григорівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №10 додається.

СЛУХАЛИ 11  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Севериної Людмили Анатоліївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №11 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Севериної Наталії Геннадіївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №12 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Скиби Надії Олександрівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №13 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ткачук Ірини Віталіївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №14додається.

СЛУХАЛИ 15 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Волкової Юлії Мирославівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №15 додається.

СЛУХАЛИ 16  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Коваля Андрія Анатолійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №16 додається.

СЛУХАЛИ 17  Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №17 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про створення спільної комісії для приймання-передачі окремо індивідуального визначеного майна. Доповідач:Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №18 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про затвердження Порядку використання коштів для надання адресної грошової допомоги на придбання твердого палива членам сімей загиблих військовослужбовців, членам сімей зниклих безвісти військовослужбовців в зоні ООС(АТО) та у бойових діях під час воєнної агресії Російської Федерації проти України та членам сімей військовослужбовців, які беруть безпосередню участь у бойових діях. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №19 додається.

СЛУХАЛИ 20  Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги за ініціативи депутатів. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №20 додається.

СЛУХАЛИ 21 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги по рішенню виконкому. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №21 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про затвердження Порядку забезпечення продуктовими наборами окремих категорій соціально незахищених громадян. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №22 додається.

СЛУХАЛИ 23  Про надання  дозволу ________ на оформлення договору дарування приватизованої трикімнатної квартири  на ім’я малолітніх  ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №23 додається.

СЛУХАЛИ 24  Про надання  дозволу на продаж приватизованої трикімнатної квартири ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №24 додається.

СЛУХАЛИ 25  Про надання  дозволу _________ на продаж приватизованої двокімнатної квартири. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №25 додається.

СЛУХАЛИ 26  Про надання дозволу ______, неповнолітньому _____, на оформлення договорів про встановлення права користування земельними ділянками для забудови (суперфіцію). Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №26 додається.

СЛУХАЛИ 27  Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №27 додається.

СЛУХАЛИ 28  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №28 додається.

СЛУХАЛИ 29 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №29 додається.

СЛУХАЛИ 30  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №30 додається.

СЛУХАЛИ 31  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №31 додається.

СЛУХАЛИ 32  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №32 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №33 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №34 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №35 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №36 додається.

СЛУХАЛИ 37  Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради у новій редакції. Доповідач: Шубенко Оксана Григорівна, начальник  відділу оборонної та мобілізаційної роботи.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №37додається.

Міський голова                                                                           Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                    Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ