Головна Новини міста Відбулося засідання робочої групи щодо питань участі КП «Нововолинськводоканал» у спільному з...

Відбулося засідання робочої групи щодо питань участі КП «Нововолинськводоканал» у спільному з Міжнародним банком реконструкції...

146
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У вівторок, 16 січня, відбулося засідання робочої групи щодо питань участі КП «Нововолинськводоканал» у спільному з Міжнародним банком реконструкції та розвитку «Другому проєкті розвитку міської інфраструктури». У складі групи працювали представники громадськості, голови ОСББ, депутати міської ради та працівники «Водоканалу». На питання присутніх відповідали керівник КП Богдан Мигович і економісти підприємства.

Обговорили шляхи вирішення проблеми, пов’язаної з обслуговування валютного кредиту. Мешканці цікавилися, чи покращився стан трубопроводу після модернізації мереж. Ставили питання і депутати міської ради. Зокрема, чи зберігається високий відсоток втрат у мережах водопостачання, чи проводиться робота щодо несанкціонованих врізок та дебіторської заборгованості.

Підводячи підсумки засідання, члени робочої групи вирішили до кінця січня вивчити дохідну та витратну частини коштів КП «Нововолинськводоканал», направити спільне звернення до Міністерства фінансів щодо необхідності перекредитування, а також підприємство має надати кошторис для розробки Програми зі встановлення загальнобудинкових лічильників.



реклама у Нововолинськ