Головна Без категорії Податки та інші обов’язкові платежі у Нововолинській громаді: відбулося засідання робочої групи

Податки та інші обов’язкові платежі у Нововолинській громаді: відбулося засідання робочої групи

196
0

Джерело: Нововолинська міська рада

23 січня міський голова Борис Карпус провів засідання робочої групи з питань сплати податкових та інших обов’язкових платежів до бюджету Нововолинської міської територіальної громади.

Податкові та інші обов’язкові платежі – це одне з основних джерел фінансування місцевого самоврядування. Коли мешканці та бізнес платять податки, вони допомагають: забезпечувати якісну освіту та медицину у громаді; ремонтувати дороги та інші об’єкти інфраструктури; створювати комфортні й безпечні умови для проживання; розвивати культуру, спорт та інші соціальні послуги.

Разом з представниками Державної податкової служби, старостами старостинських округів Нововолинської громади, керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету, до обов’язків яких входить контроль за станом надходжень до бюджету, підбили підсумки виконання доходів у 2023 році. Розглянули основні шляхи забезпечення надходження податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету у 2024 році. Проаналізували резервні варіанти наповнення дохідної частини бюджету громади.

Також обговорили стан погашення податкового боргу з платежів до місцевого бюджету. За результатами проведених обговорень сформовано відповідні доручення.



реклама у Нововолинськ