Головна Без категорії Триває робота з родинами, які втратили зв’язок з рідними військовослужбовцями: у Володимирі...

Триває робота з родинами, які втратили зв’язок з рідними військовослужбовцями: у Володимирі відбулася зустріч з...

188
0

Джерело: Нововолинська міська рада

25 січня у Володимирі сім’ї військовослужбовців, які перебувають у полоні чи зникли безвісти зустрілися із представниками Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими ГУР МО України.

До зустрічі долучився міський голова Борис Карпус. Родини з Нововолинської громади, які втратили зв’язок із своїми рідними, супроводжувала секретар Нововолинської міської ради Надія Жук, голова громадської організації «Незламні Нововолинці» Володимир Демчук та голова громадської організації «Об’єднання дружин і матерів сімей загиблих військовослужбовців, поранених, зниклих безвісти, які брали участь у захисті України від збройної агресії» Наталія Волохата.

Представники Координаційного штабу розповіли присутнім про алгоритми комунікації відповідних служб з родинами зниклих безвісти та полонених. Нагадали основні рекомендації щодо дій у випадку виявлення шахрайських дій, пов’язаних з поширенням інформації про полонених і зниклих безвісти військовослужбовців.

Присутні мали можливість поставити питання фахівцям Координаційного штабу. У індивідуальному порядку могли поспілкуватися зі спеціалістами та отримати консультацію.

Якщо близька вам людина потрапила у полон або зникла безвісти, звертайтесь за допомогою у Західний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, який розташований у м. Львів, вул. Коперника, 17.

Телефони гарячої лінії:

(0 800) 300-541,

для дзвінків з-за кордону:

+38 (032) 229-57-54

(лінія працює у робочі дні з 10.00 до 16.00)



реклама у Нововолинськ