Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 2 засідання виконавчого комітету 18 січня  2024 року

ПРОТОКОЛ № 2 засідання виконавчого комітету 18 січня  2024 року

302
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

18 січня  2024 року                    м. Нововолинськ                                       № 2

                                                               Засідання розпочалося о 10 год. 00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 11 год. 45 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук               –  секретар міської ради;

Микола Пасевич     – заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Ніна Шумська        –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк – керуюча справами виконавчого комітету.

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Галина Бурочук       – начальник фінансового управління;

Олена Леоненко      – староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            – староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець      – староста  Грядівського  старостинського округу.

Взяли участь у засіданні від апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради:

Роман Артинюк        – начальник управління муніципальної варти;

Світлана Груй           – начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Мирослава Власюк  – головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Ігор Дицьо                 – начальник юридичного відділу;

Іванна Думич            – начальник служби у справах дітей;

Марія Душук            – начальник відділу культури;

Алла Ковальчук       –  начальник управління «Центр надання

адміністративних послуг»;

Тетяна Корнійчук    –  начальник управління економічної політики;

Наталія Кухарець    –  головний спеціаліст організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Ірина Киричук        –   начальник відділу містобудування та архітектури;

Богдан Миронюк     –  начальник управління будівництва та

інфраструктури;

Сергій Мороз           –  начальник управління освіти;

Світлана Орищук    – начальник відділу земельних відносин;

Людмила Якименко – начальник управління соціального захисту

населення.

Взяли участь у засіданні від підприємств, установ, організацій:

Василь Ришитюк   –   т.в.о. головного лікаря  комунального некомерційного

підприємства «Нововолинська міська

стоматологічна поліклініка».

Ірина Кушнірук      –  начальник Нововолинської  ДПІ Головного

управління ДПС у Волинській області ;

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:           

                             № з/п Назва рішення   1 Про підсумки виконання бюджету Нововолинської міської територіальної громади за 2023 рік. Доповідач:Бурочук Галина Вікторівна, начальник фінансового управління.

  2 Звіт про роботу управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  3 Про тарифи (ціни) на платні послуги Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка». Доповідач:  Ришитюк Василь Павлович, т.в.о. головного лікаря  комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка».

  4 Про тариф на теплову енергію ТОВ «Луцьк-Екотепло». Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  5 Про погодження режиму роботи. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  6 Про переведення житлових приміщень у нежитлові під розміщення магазину. Доповідач:Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

  7 Про можливості вибору власної освітньої траєкторії учня та створення профільного ліцею. Доповідач:Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

  8 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач:Артинюк Роман Олександрович, начальник управління муніципальної варти.

  9 Про організацію громадських робіт. Доповідач: Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

  10 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради № 282 від 10 липня 2023 року «Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт». Доповідач: Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

  11 Про затвердження акта приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна до комунальної власності Нововолинської міської територіальної громади. Доповідач:Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

  12 Про продовження терміну дії спеціального ордеру. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  13 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою:_________ Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  14 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дрозда Максима Анатолійовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  15 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Колесніка Миколи Олександровича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Марчук Альони Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Маслової Ганни Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ринчак Тетяни Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Слободянюк Юліани Павлівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Чоткараєвої Юлії Ігорівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  21 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  22 Про виконання плану роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету.

  23 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  24 Про надання дозволу ______  на оформлення договору дарування часток житлового будинку з господарськими та побутовими будівлями і спорудами на ім’я ______, Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  25 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно малолітньої ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  26 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  27 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  28 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  29 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  30 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  31 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  32 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  33 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –10

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

Заступник міського голови  з питань діяльності виконавчих органів Микола Пасевич запропонував внести до порядку денного проєкт рішення «Про безоплатну передачу транспортного засобу».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніна Шумська запропонувала внести до порядку денного проєкт рішення «Про  встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, малолітньою ________________»

Результати голосування:

«за» –10

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти в цілому.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1  Про підсумки виконання бюджету Нововолинської міської територіальної громади за 2023 рік. Доповідач:Бурочук Галина Вікторівна, начальник фінансового управління.

ВИСТУПИЛИ     Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №38 додається.

СЛУХАЛИ 2  Звіт про роботу управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Олександр Гоцка, Ніна Шумська. Борис Карпус запропонував врахувати у роботі такі завдання:

1)    розробити  заходи  з популяризації та впровадження послуги «Муніципальна няня»;

2)     передбачити у посадових інструкціях окремих відділів  напрямок роботи  з міжнародними фондами ;

3)    автоматизувати окремі процеси роботи (надання довідок  тощо);

4)    посилити роботу з ветеранами, вивчити кращі практики  інших міст з даного питання;

5)    розробити план заходів із внутрішньо переміщеними особами, провести опитування з визначення їхніх потреб.

Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №39додається.

СЛУХАЛИ 3 Про тарифи (ціни) на платні послуги Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка». Доповідач: Ришитюк Василь Павлович, т.в.о. головного лікаря  комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка».

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Тетяна Корнійчук. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №40 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про тариф на теплову енергію ТОВ «Луцьк-Екотепло». Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

„за”– 10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №41додається.

СЛУХАЛИ 5 Про погодження режиму роботи. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №42  додається.

СЛУХАЛИ 6 Про переведення житлових приміщень у нежитлові під розміщення магазину. Доповідач:Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №43 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про можливості вибору власної освітньої траєкторії учня та створення профільного ліцею. Доповідач:Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Микола Пасевич, Ніна Шумська, Олександр Гоцка. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №44 додається.

СЛУХАЛИ 8  Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач:Артинюк Роман Олександрович, начальник управління муніципальної варти.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №45 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про організацію громадських робіт. Доповідач: Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №46 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради № 282 від 10 липня 2023 року «Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт». Доповідач: Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ   Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення №47 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про затвердження акта приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна до комунальної власності Нововолинської міської територіальної громади. Доповідач:Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 48 додається.

СЛУХАЛИ 12  Про продовження терміну дії спеціального ордеру. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 49 додається.

СЛУХАЛИ 13  Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 50 додається.

СЛУХАЛИ 14  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дрозда Максима Анатолійовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №51 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Колесніка Миколи Олександровича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 52 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Марчук Альони Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №53додається.

СЛУХАЛИ 17  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Маслової Ганни Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №54 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ринчак Тетяни Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №55 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Слободянюк Юліани Павлівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №56 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Чоткараєвої Юлії Ігорівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 57додається.

СЛУХАЛИ 21 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 58 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про виконання плану роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №59 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 60 додається.

СЛУХАЛИ 24  Про надання дозволу ________на оформлення договору дарування часток житлового будинку з господарськими та побутовими будівлями і спорудами на ім’я ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 61додається.

СЛУХАЛИ 25 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно малолітньої ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 62 додається.

СЛУХАЛИ 26 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 63 додається.

СЛУХАЛИ 27  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 64 додається.

СЛУХАЛИ 28  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №65 додається.

СЛУХАЛИ 29  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 66 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 67  додається.

СЛУХАЛИ 31 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”– 10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №68  додається.

СЛУХАЛИ 32 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №69 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №70  додається.

СЛУХАЛИ 34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №71  додається.

СЛУХАЛИ 35  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 72 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №73  додається.

СЛУХАЛИ 37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №74  додається.

СЛУХАЛИ 38 Про  встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування, малолітньою ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 75 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про безоплатну передачу транспортного засобу. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 76  додається.

Міський голова                                                                           Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                    Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ