Головна Без категорії Начальниця Нововолинського центру надання адмінпослуг Алла Ковальчук у ролі спікера взяла участь...

Начальниця Нововолинського центру надання адмінпослуг Алла Ковальчук у ролі спікера взяла участь у семінарі

134
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Начальниця Нововолинського центру надання адміністративних послуг Алла Ковальчук взяла участь в міжрегіональному семінарі «Посилення стійкості міжрегіональних мереж ЦНАП задля розвитку та вдосконалення адміністративних послуг в умовах воєнного стану». Захід відбувся 24-26 січня у місті Рівному за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад у вибраних регіонах Рівненщини» за підтримки уряду Великої Британії.

Основна тема обговорення – надання послуг соціального характеру, у тому числі – «єдиного вікна» для надання послуг ветеранам через ЦНАП, Держпродспоживслужби, Держгеокадастру тощо.

Під час семінару присутні обмінялися досвідом побудови ефективної команди ЦНАП, окреслили шляхи зміцнення потенціалу в умовах кризового реагування.

Алла Ковальчук розповіла про досвід запровадження послуг соціального характеру через ЦНАП у Нововолинській територіальній громаді.



реклама у Нововолинськ