Головна Без категорії Нововолинськ відвідали представники міжнародної організації “Ротарі”

Нововолинськ відвідали представники міжнародної організації “Ротарі”

228
0

Джерело: Нововолинська міська рада

7 лютого у Нововолинськ вкотре завітали президент Міжнародного комітету Ротарі Франція України Ксав’є Пако та президент-засновник Ротарі-клуб «Київ-Бальзак» Володимир Пилипенко.

Провели спільну зустріч з секретарем міської ради Надією Жук, керуючою справами виконавчого комітету міської ради Валентиною Степюк, радницею міського голови Катериною Варвус, начальницею відділу міжнародного співробітництва, туризму та промоцій Олесею Сословською та депутатом Нововолинської міської ради Богданом Бадзюнем. Французькі партнери відвідали Алею Героїв на площі В’ячеслава Чорновола та вшанували загиблих Захисників. Побували у міській центральній бібліотеці та лікарні.

Директорка Нововолинської бібліотечної системи Аліна Регешук показала оновлені зали, ознайомила з роботою установи та книжковим фондом. Розповіла про міжнародні проєкти, які вдалося реалізувати в установі. Також французькі партнери оглянули та долучилися до процесу плетіння масткувальних сіток у приміщенні бібліотеки.

Під час візиту у міську лікарню оглянули новий ангіографічний операційний блок, електрокоагулятор та автоклав для стерилізації інструментів. Відвідали наших військових, які проходять лікування у місцевому медичному закладі. До слова, упродовж війни організація «Ротарі» активно підтримує нашу громаду, доставляють медичне обладнання, техніку та меблі у місця компактного проживання ВПО.

Міжнародні партнери запевнили, допомога та підтримка Нововолинської громади триватиме й надалі.



реклама у Нововолинськ