Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 4 засідання виконавчого комітету 14 лютого 2024 року

ПРОТОКОЛ № 4 засідання виконавчого комітету 14 лютого 2024 року

112
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

14 лютого 2024 року                    м. Нововолинськ                                          № 4

                                                               Засідання розпочалося о 10 год. 00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 10 год. 40 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук               –  секретар міської ради;

Валентина Степюк – керуюча справами виконавчого комітету;

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Галина Бурочук       – начальник фінансового управління;

Олена Леоненко      – староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            – староста  Грибовицького  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Микола Пасевич    –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів;

Ніна Шумська        –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Алла Яковинець     –  староста  Грядівського  старостинського округу.

Взяли участь у засіданні від апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради:

Мирослава Власюк  – головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Світлана Груй           – начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Ігор Дицьо                – начальник юридичного відділу;

Іванна Думич            –  начальник служби у справах дітей;

Тетяна Корнійчук     –  начальник управління економічної політики;

Сергій Мороз            –  начальник управління освіти;

Яна Никитюк            –  начальник відділу «Центр розвитку об’єднань

співвласників багатоквартирних будинків»;

Людмила Якименко  – начальник управління соціального захисту

населення.

Взяли участь у засіданні виконкому від підприємств, установ, організацій:

Олег Шипелик       –  директор комунального некомерційного підприємства

«Нововолинська центральна міська лікарня».

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

                             № з/п Назва рішення   1 Про роботу відділу «Центр розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків» виконавчого комітету Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач:Никитюк Яна Василівна, начальник відділу «Центр розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків».

  2 Про встановлення тарифів на теплову енергію ТзОВ «Ново-Техноінвест». Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  3 Про встановлення тарифів на теплову енергію ТОВ «Західтеплозбут». Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  4 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей. Доповідач:Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

  5 Про затвердження коефіцієнта співвідношення кількості пасажирів – пільговиків та пасажирів, що оплачують проїзд, на І квартал 2024 року. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  6 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Пархомової Валерії Вікторівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  7 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кузьменко Лілії Миколаївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  8 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Тарасенка Євгенія Андрійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  9 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Зозулі Любові Іванівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  10 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бутко Тетяни Омел’янівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  11 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Діденко Ольги Вікторівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  12 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бондаренко Клавдії Григорівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  13 Про внесення змін до облікової справи Бучко Раїси Григорівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  14 Про внесення змін до облікової справи Юшиної Тетяни Леонідівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  15 Про внесення змін до облікової справи Марчук Альони Володимирівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  16 Про внесення змін до облікової справи Самойленко Надії Анатоліївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Щербакової Марії Дем’янівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Біллеріса Дмитра Валерійовича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  19 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  20 Про затвердження оновленого складу громадської комісії з житлово-побутових питань. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  21 Про приватизацію Державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ______________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  22 Про продовження терміну дії спеціального ордеру. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  23 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  24 Про надання дозволу ______, на оформлення договорів дарування ½ частки житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами та земельної ділянки  на ім’я малолітнього _____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –7

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про роботу відділу «Центр розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків» виконавчого комітету Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач:Никитюк Яна Василівна, начальник відділу

 «Центр розвитку об’єднань співвласників

багатоквартирних будинків ».

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Надія Жук. Результати голосування:

„за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №132 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про встановлення тарифів на теплову енергію ТзОВ «Ново-Техноінвест». Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Валентина Степюк, Сергій Мороз. Результати голосування:

„за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №133  додається.

СЛУХАЛИ 3 Про встановлення тарифів на теплову енергію ТОВ «Західтеплозбут». Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Валентина Степюк, Олег Шипелик. Результати голосування:

„за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №134 додається.

СЛУХАЛИ 4  Про безоплатну передачу матеріальних цінностей. Доповідач:Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

„за”– 7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №135 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про затвердження коефіцієнта співвідношення кількості пасажирів – пільговиків та пасажирів, що оплачують проїзд, на І квартал 2024 року. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Інна Степюк цікавилася кількістю фактичних оборотних рейсів  за маршрутом 13-А. Борис Карпус запропонував  довивчити  дане питання та перенести його на наступне засідання виконкому. ВИРІШИЛИ Рішення не проголосовано. СЛУХАЛИ 6 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Пархомової Валерії Вікторівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №136 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кузьменко Лілії Миколаївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №137 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Тарасенка Євгенія Андрійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №138 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Зозулі Любові Іванівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №139 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бутко Тетяни Омел’янівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №140 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Діденко Ольги Вікторівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 141 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бондаренко Клавдії Григорівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №142 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про внесення змін до облікової справи Бучко Раїси Григорівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 143 додається.

СЛУХАЛИ 14  Про внесення змін до облікової справи Юшиної Тетяни Леонідівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №144 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про внесення змін до облікової справи Марчук Альони Володимирівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 145 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про внесення змін до облікової справи Самойленко Надії Анатоліївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №146 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Щербакової Марії Дем’янівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №147 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Біллеріса Дмитра Валерійовича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №148 додається.

СЛУХАЛИ 19  Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №149 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про затвердження оновленого складу громадської комісії з житлово-побутових питань. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 150 додається.

СЛУХАЛИ 21 Про приватизацію Державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ___________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №151 додається.

СЛУХАЛИ 22  Про продовження терміну дії спеціального ордеру. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №152 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна,

 начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Надія Жук вказала на помилку у прізвищі громадянина, якому надано матеріальну допомогу за ініціативи депутатів. Результати голосування:

„за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення з правкою прийняти в цілому. Рішення №153 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про надання дозволу _______, на оформлення договорів дарування ½ частки житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами та земельної ділянки  на ім’я малолітнього _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–7

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №154 додається.

Міський голова                                                                               Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                         Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ