Головна Новини міста Міський голова провів пресконференцію для журналістів

Міський голова провів пресконференцію для журналістів

152
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У п’ятницю, 23 лютого,  міський голова Борис Карпус провів пресконференцію для місцевих ЗМІ.

Говорили про допомогу армії у 2024 році. Очільник міста, зазначив, що як і в попередні роки, так і цьогоріч підтримка Сил оборони є пріоритетом. У бюджеті громади на 2024 рік вже закладено 10 мільйонів гривень. На сесії плануємо додати ще близько 20 мільйонів гривень.

Розповів деталі крайньої поїздки в зону бойових дій. Побували на трьох напрямках на Півдні та Сході. Передали морпіхам човен від польських партнерів, а також різне обладнання.

Також Борис Карпус поінформував про будівництво житла для ВПО. Відбувся тендер на визначення підрядника, який буде виконувати будівельні роботи. Є переможець. Зараз ведуться перемовини з НЕФКО, щоб поруч із будинком був облаштований спортивний комплекс, яким зможуть користуватися мешканці 5,6 і 15 мікрорайонів.

Налагоджуємо міжнародну співпрацю. Сьогодні чекаємо на візит делегації з німецького міста Фронгаузен. Маємо обговорити угоду про партнерство.

Завтра Україна відзначатиме другу річницю початку повномасштабного вторгнення. У Нововолинську біля Алеї Героїв відбудеться панахида. Міський голова закликав мешканців долучитися. О 12:00 на площі Вячеслава Чорновола спільно вшануємо пам’ять наших Героїв і всіх, хто віддав життя за Україну.



реклама у Нововолинськ