Головна Новини міста З нагоди других роковин повномасштабного вторгнення у Нововолинську відбулася година пам’яті

З нагоди других роковин повномасштабного вторгнення у Нововолинську відбулася година пам’яті

300
0

Джерело: Нововолинська міська рада

24 лютого виповнюється два роки відтоді, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення на українську землю. У цей день Нововолинська громада разом з всією Україною вшановує пам’ять загиблих військових і цивільних.

На площі Вячеслава Чорновола біля Алеї Героїв відбулася панахида та година пам’яті. У ній взяли участь сім’ї військовослужбовців, які віддали свої життя за нашу свободу та спокій, представники міської влади, виконавчого комітету, депутатського корпусу, працівники установ і організацій громади.

У виступі міський голова Борис Карпус подякував нашим Захисникам і Захисницям, волонтерам і всім, хто працює на Перемогу. Зазначив, що ми не маємо права знехтувати пам’яттю полеглих воїнів, а продовжувати їхню справу – спільну боротьбу з російським ворогом.

Щоб засвідчити свою підтримку в Нововолинську громаду напередодні прибули гості з німецького міста Фронгаузен. До виступу долучився Даріуш Гжелінський, член Виконавчої ради ХДС Фрошхаузен та член Виконавчої ради Europa-Union Offenbach e.V. Він висловив подяку українським солдатам, які захищають не лише свою Батьківщину, а й цілу Європу.

Панахиду за загиблими відслужили настоятелі храмів Нововолинської громади.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам’ять українських Героїв.



реклама у Нововолинськ