Головна Новини міста Представники влади та депутати міської та обласної рад оглянули приміщення Молодіжного центру...

Представники влади та депутати міської та обласної рад оглянули приміщення Молодіжного центру “4.0”

226
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У Нововолинську завершуються ремонтні роботи в майбутньому Молодіжному центрі, який облаштовують за грантові кошти. Центр розташований на мікрорайоні Шахтарському, будинок 40.

Напередодні депутати Нововолинської міської ради: Богдан Бадзюнь, Інна Вихор, Валентина Журавська, Юлія Буденчук, депутат Волинської обласної ради Юрій Сиротюк та секретар Нововолинської міської ради Надія Жук і заступниця міського голови Ніна Шумська оглянули хід виконання ремонтних робіт у центрі.

Долучилися до зустрічі: начальниця відділу міжнародного співробітництва, туризму та промоції Олеся Сословська, начальниця відділу у справах молоді та спорту Надія Дячук, начальник управління будівництва та інфраструктури Богдан  Миронюк, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Сергій Гальчик  та директор молодіжного центру “4.0” Валентина Райко.

У приміщенні центру встановили нові пластикові вікна та двері, зробили підвісну стелю здійснили монтаж сучасного освітлення, облаштували інклюзивну туалетну кімнату та  пандус. Варто зазначити, що матеріали для ремонту були повністю закуплені за кошти міжнародних організацій.

Олеся Сословська детально розповіла про організацію кімнат простору та проєкти, які реалізовуватимуться у стінах центру.

Присутні ділилися своїми пропозиціями та зауваженнями.

Офіційне відкриття заплановане на середину березня.



реклама у Нововолинськ