Головна Медицина Гіалуроновий крем – ефективний догляд за обличчям

Гіалуроновий крем – ефективний догляд за обличчям

64
0

Шкіра – це не тільки захисний бар’єр від зовнішніх впливів, а й важливий елемент краси кожної жінки. Допомогти уповільнити процес старіння шкіри та появу на ній зморшок, здатні креми для обличчя на основі гіалуронової кислоти.

Критерії вибору гіалуронового крему

Головною задачею, з якою гіалуроновий крем справляється на відмінно є зволоження шкіри. Це своєю чергою уповільнює процес старіння шкіри, робить її більш пружною та вирівнює текстуру. Обираючи крем з гіалуроновою кислотою варто звернути увагу на:

  • складники крему;
  • форму гіалуронату;
  • кількість гіалуронату;
  • текстуру крему.

В списку інгредієнтів хорошого гіалуронового крему, основою виступає гіалуронова кислота (гіалуронат). Щоб ефект від використання такого засобу був помітнішим, в його складі мають бути антиоксиданти (вітамін С, вітамін Е), пептиди, гідратуючі олії та екстракти рослин.

За формою гіалуронат буває низькомолекулярним і високомолекулярним. Перша гіалуронова кислота працює в глибоких шарах шкіри, зволожуючи її. Натомість високомолекулярний гіалуронат створює захисний бар’єр на поверхні шкіри. 

Щоб забезпечити комплексний догляд обличчя, хороший крем повинен містити обидві форми речовини. Кількість гіалуронату вказується у відсотках. Оптимальним показником, що вважається ефективним для більшості типів шкіри є від 0.5% до 2%.

Важливим критерієм вибору є текстура гіалуронового крему, яка має відповідати типу шкіри. Для жирної кращим варіантом буде легкий крем, що швидко вбирається, натомість суха шкіра потребує щільнішого засобу з маслянистою текстурою.

Гіалуроновий крем у щоденному догляді за шкірою

Завдяки ефективності та простоті у використанні, гіалуроновий крем є ідеальним засобом для щоденного догляду за обличчям. 

Зранку він зволожить та підготує шкіру до нанесення макіяжу, а ввечері сприятиме процесу регенерації клітин.

Здорова та сяюча шкіра обличчя це результат, який дарує щоденне використання гіалуронового крему. Відмінна якість та широкий вибір цих косметичних засобів пропонує інтернет-магазин fabo.ua.



реклама у Нововолинськ