Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 7 засідання виконавчого комітету 07 березня  2024 року 

ПРОТОКОЛ № 7 засідання виконавчого комітету 07 березня  2024 року 

109
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

07 березня  2024 року                    м. Нововолинськ                                        № 7

                                                               Засідання розпочалося о 14 год. 00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 15 год. 20 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –  секретар міської ради;

Микола Пасевич     –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів;

Ніна Шумська         –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк –  керуюча справами виконавчого комітету;

Галина Бурочук       – начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко      – староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            – староста  Грибовицького  старостинського округу.

Алла Яковинець      –  староста  Грядівського  старостинського округу.

Взяли участь у засіданні від апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради:

Роман Артинюк       –  начальник управління муніципальної варти;

Мирослава Власюк  – головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Світлана Груй           – начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Катерина  Вавринюк – головний спеціаліст юридичного відділу;

Іванна Думич          –  начальник служби у справах дітей;

Тетяна Корнійчук   –  начальник управління економічної політики;

Богдан Миронюк     –  начальник управління будівництва та інфраструктури;

Оксана Шубенко      –  начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи;

Людмила Якименко  – начальник управління соціального захисту

населення.

Взяли участь у засіданні виконкому від підприємств, установ, організацій:

Ольга Попіка        –  генеральний директор комунального некомерційного

підприємства «Нововолинський центр первинної

медико-санітарної допомоги»;

Василь Ришитюк – в.о. головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка».

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

                             № з/п Назва рішення   1 Про організацію надання первинної медичної допомоги з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров’я на території громади у 2023 році. Доповідач:Попіка Ольга Олександрівна, генеральний директор  Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська центр первинної медико-санітарної допомоги».

  2 Про організацію надання стоматологічної допомоги та стоматологічних медичних послуг, спрямованих на збереження, поліпшення та відновлення здоров’я пільговим категоріям населення територіальної громади, у 2023 році. Доповідач:Ришитюк Василь Павлович, в.о. головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка».

  3 Звіт про роботу відділу мобілізаційної та оборонної роботи у 2023 році. Доповідач: Шубенко Оксана Григорівна, начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи.

  4  Про запровадження трудової повинності та залучення працездатних осіб до виконання суспільно корисних робіт. Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

  5  Про затвердження переліку послуг та цін на платні послуги КП «Єдиний розрахунковий центр». Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

  6 Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  7 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Грай Олени Анатоліївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  8 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб В’язовської Ганни Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  9 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Толкової Валентини Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  10 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Юденкова Олександра Анатолійовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  11 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Карпової Олени Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  12 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кривоусової Лідії Володимирівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  13 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Синицької Наталії Леонідівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  14 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Головичова Віктора Панасовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  15 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бойко Ганни Віталіївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Спартесної Альони Петрівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу..

  17 Про внесення змін до облікової справи Ясько Вікторії Леонідівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  18 Про взяття на соціальний квартирний облік Євтуха Дмитра Миколайовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  19 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Бохонського Олександра Олександровича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  20 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Гопалюка Руслана Володимировича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  21 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Євтуха Дмитра Миколайовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  22 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Кузьмика Андрія Григоровича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  23 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Куренкова Павла Андрійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  24 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Савоша Максима Віталійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  25 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Сасюка Павла Анатолійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  26 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Біллеріса Дмитра Валерійовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  27 Про поновлення/виключення зі списків громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердження списків осіб, які потребують поліпшення житлових умов у новій редакції. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  28 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  29 Про приватизацію Державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  30 Про приватизацію Державного житлового фонду, що знаходиться за адресою:___________________________. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

  31 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач:Артинюк Роман Олександрович, начальник управління муніципальної варти.

  32 Про внесення змін до Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги за ініціативи депутатів, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 08.01.2024 року № 20. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  33 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  34 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _______. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  35 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  36 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  37 Про призначення та реєстрацію помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки _________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  38 Про надання дозволу __________, на оформлення договору дарування приватизованої двокімнатної квартири на ім’я ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  39 Про відмову у наданні дозволу для передачі на  реалізацію на прилюдних торгах в межах процедури виконавчого провадження, нерухомого майна. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  40 Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти малолітній __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  41 Про  повернення малолітньої _____, до матері ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  42 Про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав  _____ відносно малолітніх ______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  43 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ______ відносно малолітнього________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  44 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ____ відносно малолітнього ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  45 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  47 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  48 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  49 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  50 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  51 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  52 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  53 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  54 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  55 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  56 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  57 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  58 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  59 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  60 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  61 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________.   62 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  63 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  64 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  65 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  66 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  67 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  68 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  69 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  70 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  71 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів,  __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  72 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  73 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  74 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  75 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  76 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  77 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________, Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  78 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  79 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  80 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  81 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  82 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  83 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  84 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  85 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  86 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  87 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  88 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  89 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  90 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________ Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –10

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Микола Пасевич запропонував внести до порядку денного ще 3 (три) проєкти рішень:

  • Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення (адмінбудинку) площею 483,3 м2 за адресою: вулиця Нововолинська, 8, м. Нововолинськ, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область.
  • Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації будівлі вузла помелу шахтної породи «Б-1» площею 415,9 м2 за адресою: вулиця Заводська, 1а, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область.
  • Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації будівлі вузла помелу шахтної породи «А-1» площею 713,4 м2 за адресою: вулиця Заводська, 1а, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область.
  • Результати голосування:

    «за» –10

    «проти» – 0

    «утримались» – 0

    ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти в цілому.

    РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

    СЛУХАЛИ 1 Про організацію надання первинної медичної допомоги з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров’я на території громади у 2023 році. Доповідач:Попіка Ольга Олександрівна, генеральний директор  Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська центр первинної медико-санітарної допомоги».

    ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус наголосив на продовженні проведення роботи з профілактики захворювань серед  населення. Ніна Шумська. Результати голосування:

    „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №159 додається.

    СЛУХАЛИ 2 Про організацію надання стоматологічної допомоги та стоматологічних медичних послуг, спрямованих на збереження, поліпшення та відновлення здоров’я пільговим категоріям населення територіальної громади, у 2023 році. Доповідач:Ришитюк Василь Павлович, в.о. головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Нововолинська міська стоматологічна поліклініка».

    ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

    „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №160 додається.

    СЛУХАЛИ 3 Звіт про роботу відділу мобілізаційної та оборонної роботи у 2023 році. Доповідач: Шубенко Оксана Григорівна, начальник відділу мобілізаційної та оборонної роботи.

    ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

    „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №161 додається.

    СЛУХАЛИ 4 Про запровадження трудової повинності та залучення працездатних осіб до виконання суспільно корисних робіт. Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №162 додається.

    СЛУХАЛИ 5 Про затвердження переліку послуг та цін на платні послуги КП «Єдиний розрахунковий центр». Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №163 додається.

    СЛУХАЛИ 6 Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №164 додається.

    СЛУХАЛИ 7 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Грай Олени Анатоліївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №165 додається.

    СЛУХАЛИ 8 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб В’язовської Ганни Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №166 додається.

    СЛУХАЛИ 9 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Толкової Валентини Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №167 додається.

    СЛУХАЛИ 10  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Юденкова Олександра Анатолійовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №168 додається.

    СЛУХАЛИ 11 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Карпової Олени Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №169 додається.

    СЛУХАЛИ 12  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кривоусової Лідії Володимирівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №170 додається.

    СЛУХАЛИ 13 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Синицької Наталії Леонідівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №171 додається.

    СЛУХАЛИ 14  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Головичова Віктора Панасовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №172 додається.

    СЛУХАЛИ 15 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бойко Ганни Віталіївни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №173додається.

    СЛУХАЛИ 16  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Спартесної Альони Петрівни з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу..

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №174 додається.

    СЛУХАЛИ 17  Про внесення змін до облікової справи Ясько Вікторії Леонідівни. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №175 додається.

    СЛУХАЛИ 18 Про взяття на соціальний квартирний облік Євтуха Дмитра Миколайовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №176додається.

    СЛУХАЛИ 19  Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Бохонського Олександра Олександровича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №177додається.

    СЛУХАЛИ 20  Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Гопалюка Руслана Володимировича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №178 додається.

    СЛУХАЛИ 21 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Євтуха Дмитра Миколайовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №179 додається.

    СЛУХАЛИ 22 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Кузьмика Андрія Григоровича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №180 додається.

    СЛУХАЛИ 23 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Куренкова Павла Андрійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №181додається.

    СЛУХАЛИ 24 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Савоша Максима Віталійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №182 додається.

    СЛУХАЛИ 25 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Сасюка Павла Анатолійовича. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №183додається.

    СЛУХАЛИ 26  Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Біллеріса Дмитра Валерійовича з сім’єю. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №184додається.

    СЛУХАЛИ 27 Про поновлення/виключення зі списків громадян, які потребують поліпшення житлових умов, затвердження списків осіб, які потребують поліпшення житлових умов у новій редакції. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №185 додається.

    СЛУХАЛИ 28  Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №186додається.

    СЛУХАЛИ 29 Про приватизацію Державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: __________________. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №187додається.

    СЛУХАЛИ 30  Про приватизацію Державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________. Доповідач: Вавринюк Катерина Олегівна, головний спеціаліст юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №188 додається.

    СЛУХАЛИ 31 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач:Артинюк Роман Олександрович, начальник управління муніципальної варти.

    ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Надія Жук. Результати голосування:

    „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №189 додається.

    СЛУХАЛИ 32 Про внесення змін до Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги за ініціативи депутатів, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 08.01.2024 року № 20. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №190 додається.

    СЛУХАЛИ 33 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №191 додається.

    СЛУХАЛИ 34  Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ____________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №192 додається.

    СЛУХАЛИ 35  Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _____________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №193 додається.

    СЛУХАЛИ 36 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _______________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

    ВИСТУПИЛИ   Ніна Шумська, Валентина Степюк. Результати голосування:

    „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №194 додається.

    СЛУХАЛИ 37 Про призначення та реєстрацію помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки ___________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №195додається.

    СЛУХАЛИ 38  Про надання дозволу  _____, неповнолітній _____, на оформлення договору дарування приватизованої двокімнатної квартири на ім’я _______. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №196 додається.

    СЛУХАЛИ 39 Про відмову у наданні дозволу для передачі на  реалізацію на прилюдних торгах в межах процедури виконавчого провадження, нерухомого майна. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №197додається.

    СЛУХАЛИ 40  Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти малолітній _______, Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №198 додається.

    СЛУХАЛИ 41  Про  повернення малолітньої ______до матері _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №199 додається.

    СЛУХАЛИ 42 Про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав ______ відносно малолітніх __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Ніна Шумська, Олександр Гоцка. Результати голосування:

    „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №200 додається.

    СЛУХАЛИ 43 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _______ відносно малолітнього __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №201додається.

    СЛУХАЛИ 44 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно малолітнього ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №202 додається.

    СЛУХАЛИ 45 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №203додається.

    СЛУХАЛИ 46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №204 додається.

    СЛУХАЛИ 47 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №205додається.

    СЛУХАЛИ 48 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №206додається.

    СЛУХАЛИ 49 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №207додається.

    СЛУХАЛИ 50 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №208додається.

    СЛУХАЛИ 51  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №209 додається.

    СЛУХАЛИ 52 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №210 додається.

    СЛУХАЛИ 53 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №211додається.

    СЛУХАЛИ 54  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №212 додається.

    СЛУХАЛИ 55  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №213 додається.

    СЛУХАЛИ 56  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №214 додається.

    СЛУХАЛИ 57  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №215додається.

    СЛУХАЛИ 58 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №216 додається.

    СЛУХАЛИ 59  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №217 додається.

    СЛУХАЛИ 60  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №218 додається.

    СЛУХАЛИ 61  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №219додається.

    СЛУХАЛИ 62 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №220 додається.

    СЛУХАЛИ 63 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №221додається.

    СЛУХАЛИ 64 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №222додається.

    СЛУХАЛИ 65 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №223 додається.

    СЛУХАЛИ 66  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №224 додається.

    СЛУХАЛИ 67 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №225додається.

    СЛУХАЛИ 68  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №226додається.

    СЛУХАЛИ 69 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №227 додається.

    СЛУХАЛИ 70 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №228додається.

    СЛУХАЛИ 71  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів,  _____________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №229додається.

    СЛУХАЛИ 72  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №230додається.

    СЛУХАЛИ 73  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №231додається.

    СЛУХАЛИ 74  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №232додається.

    СЛУХАЛИ 75  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №233додається.

    СЛУХАЛИ 76  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №234додається.

    СЛУХАЛИ 77  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №235додається.

    СЛУХАЛИ 78 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №236 додається.

    СЛУХАЛИ 79 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №237додається.

    СЛУХАЛИ 80 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №238додається.

    СЛУХАЛИ 81 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №239 додається.

    СЛУХАЛИ 82 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №240додається.

    СЛУХАЛИ 83 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №241додається.

    СЛУХАЛИ 84 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №242додається.

    СЛУХАЛИ 85 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №243додається.

    СЛУХАЛИ 86 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №244додається.

    СЛУХАЛИ 87 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №245додається.

    СЛУХАЛИ 88 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №246додається.

    СЛУХАЛИ 89  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №247 додається.

    СЛУХАЛИ 90 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________. Доповідач: Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №248 додається.

    СЛУХАЛИ 91 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення (адмінбудинку) площею 483,3 м2 за адресою: вулиця Нововолинська, 8, м. Нововолинськ, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №249 додається.

    СЛУХАЛИ 92 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації будівлі вузла помелу шахтної породи «Б-1» площею 415,9 м2 за адресою: вулиця Заводська, 1а, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №250 додається.

    СЛУХАЛИ 93 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації будівлі вузла помелу шахтної породи «А-1» площею 713,4 м2 за адресою: вулиця Заводська, 1а, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область. Доповідач:Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

    „проти”–0

    „утримались”– 0

    ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №251додається.

    Міський голова                                                                               Борис КАРПУС

    Начальник організаційно – виконавчого

    відділу виконавчого комітету                                                         Світлана ГРУЙ



    реклама у Нововолинськ