Головна Без категорії У Нововолинську офіційно відкрили молодіжний центр «4.0»

У Нововолинську офіційно відкрили молодіжний центр «4.0»

103
0

Джерело: Нововолинська міська рада

14 березня відбулося офіційне відкриття Молодіжного центру «4.0».

Молодіжний центр «4.0» – простір для розвитку та дозвілля молоді. Тут проходитимуть освітні клуби, пізнавальні зустрічі та цікаве дозвілля, функціонуватиме STEAM-лабораторія. Він знаходиться на мікрорайоні Шахтарському, 40.

Привітати команду з відкриттям простору прийшов міський голова Борис Капрус, грантодавці, представники влади, громадських організацій, депутати, спортсмени, освітяни та молодь.

Гості оглянули відремонтоване приміщення, переглянули презентацію простору, взяли участь у квізі. Також відбулася презентація STEAM-лабораторії та битва роботів для учнів ліцеїв громади.

Молодіжний центр “4.0” –  спільний проєкт Нововолинської міської ради та громадської організації «Молодіжні вітрила», які минулого року отримали грант на суму понад 1 675 000 гривень для облаштування та проєктної діяльності центру. Майже 500 000 гривень виділили з бюджету громади на ремонтні роботи. 

Проєкт реалізовується у співпраці з ГО «Молодіжна платформа» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Уряду Норвегії.



реклама у Нововолинськ