Головна Новини міста Відбулася 30-та чергова сесія Нововолинської міської ради

Відбулася 30-та чергова сесія Нововолинської міської ради

168
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У вівторок, 19 березня, пройшло засідання 30-ї сесії Нововолинської міської ради. На порядку денному було представлено 101 питання.

Депутати заслухали звіт про роботу в 2023 році старост Благодатного, Грядівського та Грибовицького старостинств, директора комунальної установи «Нововолинський центр професійного розвитку педагогічних працівників», а також про роботу відділення поліції №1 (м.Нововолинськ).

Прийняли ряд рішень про хід виконання програм. Зокрема, Програми «Творча обдарованість», Програми розвитку і підтримки комунальних закладів охорони здоров’я, Програми забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, Програми соціального захисту населення, соціальної Програми підтримки молоді, Програми розвитку фізичної культури і спорту та інших. Також до прийнятих програм були внесені відповідні зміни.

Обранці громади своїми рішеннями затвердили детальні плани територій, технічні документації з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок, затвердили проєкти землеустрою, технічні документації із землеустрою, надали земельні ділянки в оренду. До бюджету Нововолинської міської територіальної громади були внесені зміни.

Усі рішення 30-ї сесії будуть розміщені на офіційному сайті міської ради.



реклама у Нововолинськ