Головна Без категорії Оголошення про формування конкурсної комісії для обрання незалежних членів наглядової ради закладів охорони здоров’я, що...

Оголошення про формування конкурсної комісії для обрання незалежних членів наглядової ради закладів охорони здоров’я, що належать до комунальної...

109
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Відповідно до Порядку утворення наглядової ради закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров’я» від 21 листопада 2023 р. № 1221, та рішення Нововолинської міської ради від 19.03.2024 № 30/100 «Про формування конкурсної комісії для обрання незалежних членів наглядової ради закладів охорони здоров’я, що належать до комунальної власності Нововолинської міської територіальної громади»

Нововолинська міська рада повідомляє про початок формування  конкурсної комісії для обрання незалежних членів наглядової ради закладів охорони здоров’я, що належать до комунальної власності Нововолинської міської територіальної громади та право громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров’я або протидію корупції делегувати своїх представників до конкурсної комісії, у кількості трьох осіб.

Громадські об’єднання, що мають право подавати кандидатури до конкурсної комісії, повинні займатись захистом прав у сфері охорони здоров’я або протидією корупції не менше 5 років до дати подання кандидатур своїх представників до складу конкурсної комісії.

До складу  конкурсної комісії, крім представників громадських організацій, входять у рівній кількості представники власника закладу охорони здоров’я (три члени) і представники Управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації (три члени).

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до виконавчого комітету Нововолинської міської ради Волинської області (кабінет № 209, проспект Дружби, 27, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область, 45400) у письмовому вигляді упродовж 30 (тридцяти) календарних днів з дня опублікування цього оголошення. Прийом пропозицій здійснюється з понеділка до п’ятниці з 09.00 до 15.00 год.

Телефон для довідок: (03344)31496, (03344)41070.

Для розгляду кандидатур представників громадських об’єднань необхідно подати:

  • заяву у довільній формі із копією статуту та виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, які підтверджують відповідність громадського об’єднання вимогам постанови Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров’я» від 21 листопада 2023 р. №1221;
  • згоду кандидата (-тів) на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • заяву кандидата (-тів) про відсутність реального чи потенційного конфлікту інтересів за формою, затвердженою Нововолинською міською радою;

спільний лист громадських об’єднань у випадку подання кандидатур від більше ніж трьох громадських об’єднань, які відповідають необхідним критеріям.



реклама у Нововолинськ