Головна Аналіз електронних закупівель Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної...

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару...

57
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару

NAS сервер з жорсткими дисками  за кодом ДК 021:2015 48820000-2 Сервери

UA-2024-03-20-004623-а

Найменування замовника: Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

Найменування предмета закупівлі та код ЄЗС: NAS сервер з жорсткими дисками  за кодом ДК 021:2015 48820000-2 Сервери

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі визначені на підставі наявної потреби Замовника в закупівлі, діючих  в Україні стандартів, нормативних актів, з урахуванням технологічних процесів та технічної сумісності з наявним устаткуванням, що визначає вид товару, який підлягає закупівлі.

Технічні характеристики повністю відповідають, характеристикам зазначеним  в  ініціативних листах та викладені в технічній  специфікації до тендерної документації. Обсяг визначено відповідно до ініціативних листів та потреб Замовника.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару:  NAS сервер з жорсткими дисками  за кодом ДК 021:2015 48820000-2 Сервери визначений  відповідно до розрахунку  кошторису на 2024 рік , становить  76000,00 грн.  Загальний обсяг закупівлі   становить: 1  штука.

Очікувана вартість предмету закупівлі:

Вартість сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари  через мережу Інтернет та відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів державними органами, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок державного бюджету» від 04.04.2021 № 332.

Розрахунок очікуваної вартості  товарів здійснювався  на підставі запланованих бюджетних асигнувань, з урахуванням технічних та якісних характеристик товару, на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 (зі змінами).

При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалася інформація про ціни на товари, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема, на сайтах виробників та постачальників відповідних товарів.



реклама у Нововолинськ