Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 9 засідання виконавчого комітету 21 березня 2024 року

ПРОТОКОЛ № 9 засідання виконавчого комітету 21 березня 2024 року

101
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

21 березня 2024 року                        м. Нововолинськ                                                        № 9

                                                               Засідання розпочалося о 10 год. 00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 11 год. 20 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –  секретар міської ради;

Ніна Шумська         –   заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  –  керуюча справами виконавчого комітету;

Галина Бурочук       –  начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    –  директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко      –   староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            –   староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець      –   староста  Грядівського  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Микола Пасевич     –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів.

Взяли участь у засіданні від виконавчих органів міської ради  :

Світлана Груй          –  начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Мирослава Власюк –  головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Ігор Дицьо                – начальник юридичного відділу;

Іванан Думич           –  начальник служби у справах дітей;

Марія Душук            – начальник відділу культури;

Тетяна Корнійчук    – начальник управління економічної політики;

Петро Матрипула  –  начальник відділу транспорту та зв’язку управління

будівництва та інфраструктури;

Сергій Мороз          –  начальник управління освіти;

Людмила Якименко –начальник управління соціального захисту населення.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:       

                             № з/п Назва рішення 1 Про реалізацію у 2023 році  заходів Програми розвитку культури Нововолинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки. Доповідач: Душук Марія Юріївна, начальник відділу культури.

2 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

3 Про погодження режиму роботи. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

4 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 43,8 м2 за адресою: вулиця Іваничівська, будинок 1, смт. Благодатне, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

5 Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації, які перебувають на балансі Виробничого управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

6 Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, які перебувають на балансі комунального підприємства «Управляюча житлова компанія № 1» Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

7 Про видачу посвідчень для безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Нововолинськ на ІІ квартал 2024 року. Доповідач:Матрипула Петро Петрович,начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

8 Про встановлення конструкції критої зупинки громадського транспорту на вул. Героїв АТО, 25. Доповідач: Матрипула Петро Петрович,начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

9 Про затвердження складу міської конкурсної Комісії з відбору позичальників коштів Револьверного Фонду Міст (РФМ) Асоціації «Енергоефективні міста України» (АЕМУ) у новій редакції. Доповідач: Матрипула Петро Петрович,начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

10 Про надання дозволу на демонтаж та списання композиції «Піонерія». Доповідач:Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

11 Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Нововолинської міської територіальної громади. Доповідач:Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

12 Про план роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Нововолинської міської ради на IІ квартал 2024 року. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету..

13 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: __________________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

14 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

15 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ___________________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Арсентьєвої Наталії Анатоліївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Будь Ольги Анатоліївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дрозд Алли Олександрівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Звягінцевої Олени Олександрівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Земляної Олени Леонідівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

21 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Іванілової Руслани Іванівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кучерявої Лілії Дмитрівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Проценка Романа Олександровича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Сєбелєвої Катерини Павлівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

25 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

26 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

27 Про надання дозволу неповнолітньому _____, на оформлення договору дарування частки квартири на ім’я _____ та визначення часток у спільній сумісній власності. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

28 Про надання  дозволу неповнолітнім ________, на оформлення договору дарування часток приватизованої двокімнатної квартири. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

29 Про надання  дозволу на продаж секції в гуртожитку неповнолітнім ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

30 Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 10.07.2023  № 292 та  № 293. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

31 Про надання  дозволу  на зняття з реєстрації та здійснення реєстрації місця проживання неповнолітнього ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

32 Про надання дозволу на зміну прізвища малолітнім дітям. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

33 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _______ відносно малолітнього _______.

Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

34 Про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав _________ відносно малолітнього ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

38 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

39 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

40 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

41 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

42 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

43 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

44 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

45 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

47 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

48 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

49 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів,  ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

50 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

51 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________-. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

52 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

53 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

54 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

55 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Бри___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

56 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

57 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

58 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів,  _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

59 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

60 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ніна Шумська запропонувала включити у порядок денний проєкт рішення «Про надання дозволу на влаштування в психоневрологічний інтернат ________________».

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти в цілому.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про реалізацію у 2023 році  заходів Програми розвитку культури Нововолинської міської територіальної громади на 2023-2025 роки. Доповідач: Душук Марія Юріївна, начальник відділу культури.

ВИСТУПИЛИ Валентина Степюк. Борис Карпус запропонував додати до  проєкту рішення пункт «Розробити окремий план проведення заходів у старостинських округах». Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення №253 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про безоплатну передачу матеріальних цінностей. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна,

начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №254 додається.

СЛУХАЛИ 3 Про погодження режиму роботи. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна,

 начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №255 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 43,8 м2 за адресою: вулиця Іваничівська, будинок 1, смт. Благодатне, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна,

начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №256 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації, які перебувають на балансі Виробничого управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна,

начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №257 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, які перебувають на балансі комунального підприємства «Управляюча житлова компанія № 1» Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №258 додається.

7 7 Про видачу посвідчень для безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Нововолинськ на ІІ квартал 2024 року. Доповідач:Матрипула Петро Петрович,начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення №259 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про встановлення конструкції критої зупинки громадського транспорту на вул. Героїв АТО, 25. Доповідач: Матрипула Петро Петрович,начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Валентина Степюк, Олександр Гоцка Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №260 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про затвердження складу міської конкурсної Комісії з відбору позичальників коштів Револьверного Фонду Міст (РФМ) Асоціації «Енергоефективні міста України» (АЕМУ) у новій редакції. Доповідач: Матрипула Петро Петрович,начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.   

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №261 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про надання дозволу на демонтаж та списання композиції «Піонерія». Доповідач:Мороз Сергій Володимирович,

начальник управління освіти.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №262 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Нововолинської міської територіальної громади. Доповідач:Мороз Сергій Володимирович,

 начальник управління освіти.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Олександр Гоцка, Валентина Степюк, Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №263 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про план роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Нововолинської міської ради на IІ квартал 2024 року. Доповідач: Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус запропонував додати до розділу І плану роботи  виконавчого комітету та виконавчих органів питання «Про роботу з ветеранами, їх сім’ями та сім’ями загиблих військовослужбовців», та заслухати  його на засіданні виконкому у травні. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення №264 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: __________________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

 начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №265 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №266 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ___________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №267 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Арсентьєвої Наталії Анатоліївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №268 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Будь Ольги Анатоліївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №269 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дрозд Алли Олександрівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

 начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №270 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Звягінцевої Олени Олександрівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №271 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Земляної Олени Леонідівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

 начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №272 додається.

СЛУХАЛИ 21 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Іванілової Руслани Іванівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №273додається.

СЛУХАЛИ 22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кучерявої Лілії Дмитрівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №274 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Проценка Романа Олександровича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

 начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №275 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Сєбелєвої Катерини Павлівни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №276 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович,

начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №277 додається.

СЛУХАЛИ 26 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна,

начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Ніна Шумська, Надія Жук, Валентина Степюк, Інна Степюк, Галина Бурочук. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №278додається.

СЛУХАЛИ 27 Про надання дозволу неповнолітньому _____, на оформлення договору дарування частки квартири на ім’я ______та визначення часток у спільній сумісній власності. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №279 додається.

СЛУХАЛИ 28 Про надання  дозволу неповнолітнім _____, _______, на оформлення договору дарування часток приватизованої двокімнатної квартири. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №280 додається.

СЛУХАЛИ 29 Про надання  дозволу на продаж секції в гуртожитку неповнолітнім _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №281 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 10.07.2023  № 292 та  № 293. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №282додається.

СЛУХАЛИ 31 Про надання  дозволу  на зняття з реєстрації та здійснення реєстрації місця проживання неповнолітнього ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №283додається.

СЛУХАЛИ 32 Про надання дозволу на зміну прізвища малолітнім дітям. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Борис Карпус, Олександр Гоцка, Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №284додається.

СЛУХАЛИ 33 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно малолітнього _______.

Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Олександр Гоцка, Ніна Шумська, Надія Жук, Інна Степюк, Олена Леоненко Результати голосування:

„за”–6

„проти”–0

„утримались”– 3

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №285 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав ____ відносно малолітнього ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Ніна Шумська, Олександр Гоцка. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №286 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №287 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______ Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №288 додається.

СЛУХАЛИ 37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №289 додається.

СЛУХАЛИ 38 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________, Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №290 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №291 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №292 додається.

СЛУХАЛИ 41 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №293додається.

СЛУХАЛИ 42 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №294 додається.

СЛУХАЛИ 43 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №295 додається.

СЛУХАЛИ 44 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №296 додається.

СЛУХАЛИ 45 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №297 додається.

СЛУХАЛИ 46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №298 додається.

СЛУХАЛИ 47 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №299 додається.

СЛУХАЛИ 48 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №300 додається.

 СЛУХАЛИ 49 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №301 додається.

СЛУХАЛИ 50 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №302 додається.

СЛУХАЛИ 51 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №303 додається.

СЛУХАЛИ 52 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №304 додається.

СЛУХАЛИ 53 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №305 додається.

СЛУХАЛИ 54 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №306 додається.

СЛУХАЛИ 55 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №307 додається.

СЛУХАЛИ 56 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №308 додається.

СЛУХАЛИ 57 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №309 додається.

СЛУХАЛИ 58 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів,  ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №310 додається.

СЛУХАЛИ 59 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №311 додається.

СЛУХАЛИ 60 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна,

 начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №312 додається.

СЛУХАЛИ 61 Про надання дозволу на влаштування в психоневрологічний інтернат ______________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна,

начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №313 додається.

Міський голова                                                                                                  Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                                           Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ