Головна Без категорії Посвідчення водія, реєстрація авто та ще понад 300 послуг: Нововолинський ЦНАП отримав...

Посвідчення водія, реєстрація авто та ще понад 300 послуг: Нововолинський ЦНАП отримав статус «Дія Центр»

206
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У четвер, 4 квітня, в Нововолинському центрі надання адміністративних послуг відбулася презентація нових послуг. Серед них – заміна посвідчень водія та реєстрація транспортних засобів.

У заході взяв участь міський голова Борис Карпус, представники обласної державної адміністрації, сервісного центру МВС, програми EGAP, депутати міської ради. Екскурсію оновленим ЦНАПом провела начальниця Алла Ковальчук. Вона ознайомила з робою відділів, продемонструвала шлях клієнта від рецепції до отримання необхідної послуги.

В ЦНАПі діє електронна черга, є можливість оплатити послугу через QR-код. Для дітей створено дитячий куточок та зал очікування, де можна випити кави, підключитися до WI-FI, попрацювати за комп’ютером на місці самообслуговування. Військові та члени їх сімей обслуговуються без черги в окремому відділі.

Серед найбільш довгоочікуваних і популярних послуг – заміна посвідчення водія та реєстрація транспортних засобів. Обладнання вже функціонує. Перший водій зміг обміняти своє посвідчення старого зразка в день презентації послуги.

Також Нововолинський ЦНАП отримав статус «Дія Центр». Це означає, що тут дотримані всіх 12 критеріїв, встановлених Міністерством цифрової трансформації: прозоро, зручно, швидко, сучасно, дієво, просто, безбар’єрно, привітно, доступно, надійно, досконало та людяно.

Центр надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: проспект Дружби, 27, перший поверх.



реклама у Нововолинськ