Головна Без категорії Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

112
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У четвер, 4 квітня, під головуванням міського очільника Бориса Карпуса відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Члени виконкому розглянули маже 50 питань.

Заслухали доповіді начальниці ЦНАПу Алли Ковальчук про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2023 рік та директорки Нововолинського центру соціальних служб Юлії Янюк про роботу установи за минулий рік.

Члени виконкому прийняли рішення Про порядок зменшення розміру плати за послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в разі тимчасової відсутності споживача або членів його сім’ї; Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років. Надали згоду на передачу в оренду комунального майна.

Розглянули низку питань щодо взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Усі прийняті рішення будуть оприлюднені на сайті міської ради у вкладці Документи/ Виконавчий комітет/ Рішення виконавчого комітету.



реклама у Нововолинськ