Головна Новини міста Вакансія у відділі молоді та спорту Нововолинської міської

Вакансія у відділі молоді та спорту Нововолинської міської

158
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради  інформує про  вакантну посаду: головний спеціаліст відділу молоді та спорту Нововолинської міської ради.

Кваліфікаційні вимоги:  вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.

Без вимог до стажу роботи.

Знання Конституції України та законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про основні засади молодіжної політики», «Про фізичну культуру і спорт» та  іншими законодавчими актами, нормативними документами, що стосуються роботи відділу.

Основна мета діяльності: сприяти роботі молодіжних та інших громадських організацій, спілок, товариств, органів учнівського та студентського самоврядування, які діють у сфері роботи з молоддю; здійснювати роботу з реалізації державної молодіжної політики, фізичної культури та спорту, створення сприятливих умов для фізичного розвитку різних верств населення, створення сприятливих умов для функціонування закладів, установ, організацій та підприємств.

Для участі у співбесіді просимо надсилати резюме на електронну адресу:  kadry@nov-rada.gov.ua

Додаткова інформація щодо інших функціональних обов’язків на посаді, умов та розміру оплати праці надаються відділом персоналу виконавчого комітету Нововолинської міської ради за телефоном: 0985294442, 31432 з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.00.



реклама у Нововолинськ