Головна Аналіз електронних закупівель Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної...

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі послуг...

140
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі послуг

Найменування замовника: Виконавчий комітет Нововолинської міської ради; проспект Дружби,27  , м. Нововолинськ, 45400; код за ЄДРПОУ 04051342.

         Назва предмета закупівлі  із зазначенням коду  за Єдиним закупівельним словником:    «Транспортно-експедиторські послуги щодо доставки гуманітарної допомоги, а саме 4 автобуси (транспортних засобів), що були у використанні від муніципалітету м. Мілан Італія, своїм ходом, до м. Нововолинськ  Волинської області  Україна» за кодом ДК 021:2015 – 63520000-0 Послуги транспортних агентств Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-09-005047-a

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:    Закупівля транспортно-експедиторських послуг щодо доставки гуманітарної допомоги, а саме 4 автобусів (транспортних засобів), що були у використанні від муніципалітету м. Мілан Італія, своїм ходом, до м. Нововолинськ  Волинської області  Україна, здійснюється для забезпечення Нововолинської міської територіальної громади  транспортними засобами (автобусами, що були у використані), в  рамках гуманітарної допомоги м. Мілан Італія. Основними технічними та якісними характеристиками послуги, що закуповується є наступні:

1)  Пункт відправлення (відвантаження): Via Giambellino, 121 Milan Italy.

2)  Пункт доставки (вивантаження): м. Нововолинськ, Волинська область,  Україна, (фактична адреса зазначається та узгоджується з Виконавцем).

3)  Склад послуги:

3.1. Організація доставки автобусів своїм ходом.

3.2. Залучення водіїв відповідної категорії зі спеціальними допусками згідно з правилами та вимогами ЄС.

3.3. Підбір та погодження маршруту прямування у правоохоронних органах країн які вони будуть перетинати, за необхідністю.

4) Умови надання послуги:

4.1. Послуга надається комплексно, відповідно до вимог міжнародних стандартів і правил перевезень.

4.1. Виконавцем здійснюється інформування Замовника про місцезнаходження автобусів (GPS або в інший узгоджений між сторонами спосіб).

5) Строк надання послуги не повинен перевищувати 25 (двадцять п’ять) календарних днів від дати отримання Виконавцем замовлення на перевезення (транспортування) вантажу (фактичний строк надання послуги уточняється із Виконавцем та визначається  під час укладання договору).

6) Критеріями оцінки та якості надання Виконавцем послуги є:

– збереження автобусу та його комплектації під час перевезення (транспортування);

– коректне, правильне та повне оформлення всіх необхідних супроводжуючих документів;

– повне та дієве контролювання процесу перевезення (доставки) автобуса;

– виконання умов договору.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення  визначений відповідно до розрахунку кошторису  на 2024 рік , становить 650000,00  грн. з ПДВ. Обсяг закупівлі  – 1 послуга.

 Очікувана вартість предмету закупівлі: 650000,00 грн. з ПДВ  – кошти місцевого бюджету.

Обґрунтування очікуваної вартості  предмета закупівлі:  визначено відповідно до одного з методів затвердженого Міністерством  розвитку економіки,  торгівлі  та сільського господарства від 18.02.2020 р. №275.

При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалася інформація про ціни на послуги, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема  в електронній системі Прозоро.



реклама у Нововолинськ