Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 10 засідання виконавчого комітету 04 квітня 2024 року

ПРОТОКОЛ № 10 засідання виконавчого комітету 04 квітня 2024 року

143
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

04 квітня 2024 року                        м. Нововолинськ                                                                  № 10

                                                               Засідання розпочалося о 08 год. 00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 08 год. 55 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –  секретар міської ради;

Микола Пасевич     –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих органів;

Ніна Шумська         –   заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  –  керуюча справами виконавчого комітету;

Галина Бурочук       –  начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    –  директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко      –   староста  Благодатного старостинського округу;

Алла Яковинець      –   староста  Грядівського  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Інна Степюк            –   староста  Грибовицького  старостинського округу.

Взяли участь у засіданні від виконавчих органів міської ради  :

Світлана Груй          –  начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Мирослава Власюк –  головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Ігор Дицьо                –  начальник юридичного відділу;

Алла Ковальчук        –  начальник управління «Центр надання адміністративних послуг»

Юлія Лаврентій       –  заступник начальника управління економічної політики;

Богдан  Миронюк    –  начальник   управління будівництва та інфраструктури;

Людмила Якименко – заступник начальника управління соціальної та ветеранської

політики;

Юлія Янюк               – директор Нововолинського міського центру соціальних служб.

Взяли участь у засіданні від підприємств, установ, організацій:

Ларіна Студняк – юрисконсульт Комунального підприємства “Нововолинськводоканал”

Нововолинської міської ради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:        

                             № з/п Назва рішення   1 Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач: Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг»

  2 Про роботу Нововолинського міського центру соціальних служб за 2023 рік. Доповідач: Янюк Юлія Михайлівна, директор Нововолинського міського центру соціальних служб.

  3 Про погодження режиму роботи. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  4 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 28,5 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, смт Благодатне, Нововолинська територіальна громада, Володимир-Волинський район, Волинська область.  Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики

  5 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 140,9 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, смт Благодатне, Нововолинська територіальна громада, Володимир-Волинський район, Волинська область Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  6 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 190,7 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, смт Благодатне, Нововолинська територіальна громада, Володимир-Волинський район, Волинська область Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  7 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації будівлі похоронного бюро площею 430 м2 за адресою: вулиця Шопена, 29, м. Нововолинськ, Нововолинська територіальна громада, Володимир-Волинський район, Волинська область. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  8 Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, які перебувають на балансі виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  9 Про комісію з прийняття у власність Нововолинської міської територіальної громади із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області нерухомого майна за адресою: вул. Луцька, 24, м. Нововолинськ. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  10 Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  11 Про порядок зменшення розміру плати за послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в разі тимчасової відсутності споживача або членів його сім’ї. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  12 Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років. Доповідач: Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

  13 Про затвердження Порядку використання коштів для відшкодування Виробничому управлінню комунального господарства  Нововолинської міської ради витрат на виготовлення та встановлення надмогильних пам’ятників окремим категоріям громадян. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

  14 Про визначення уповноважених щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

  15 Про надання дозволу на продовження терміну перебування у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) ________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.   16 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги по рішенню виконкому. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

  17 Про визнання такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

  18 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ____________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

  19 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ___________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

  20 Про внесення змін до Порядку формування фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Нововолинської міської територіальної громади в рамках Договору про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Нововолинською міською радою. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  21 Про створення комісії з питань передачі з державної до комунальної власності квартири. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Греєр Оксани Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ремізової Ілги Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Малиновського Володимира Павловича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  25 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Андрійчук Галини Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  26 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бахмача Сергія Костянтиновича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  27 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Путиліної Марини Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  28  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Коротенко Світлани Іванівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  29 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дєєва Олександра Вікторовича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  30 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Барабанова Руслана Личардовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  31 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бурдулюк Тамари Олексіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  32 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Рудюк Тетяни Василівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  33 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Шмелькової Лілії Анатоліївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  34 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Мірзоєвої Оксани Юріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  35 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Батюк Ірини Василівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  36 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Тітова Геннадія Родіоновича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  37 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Станіславчук Світлани Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  38 Про внесення змін до облікової справи Коваля Андрія Анатолійовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  39 Про внесення змін до облікової справи Сєбелєвої Катерини Павлівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  40 Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на одну особу за січень-березень 2024 року. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  41 Про взяття на соціальний квартирний облік Чернікової Оксани Романівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  42 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  43 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: __________________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  44  Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ________________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  45  Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  46 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: __________________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  47 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  48 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: __________________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  49 Про відмову у приватизації державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _______________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач: Ковальчук Алла Петрівна, начальник управління «Центр надання адміністративних послуг».

ВИСТУПИЛИ     Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №314 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про роботу Нововолинського міського центру соціальних служб за 2023 рік. Доповідач: Янюк Юлія Михайлівна, директор Нововолинського міського центру соціальних служб.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 315 додається.

СЛУХАЛИ 3 Про погодження режиму роботи. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 316 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 28,5 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, смт Благодатне, Нововолинська територіальна громада, Володимир-Волинський район, Волинська область.  Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №317 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 140,9 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, смт Благодатне, Нововолинська територіальна громада, Володимир-Волинський район, Волинська область

Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №318 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 190,7 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, смт Благодатне, Нововолинська територіальна громада, Володимир-Волинський район, Волинська область. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №319 додається.

  7 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації будівлі похоронного бюро площею 430 м2 за адресою: вулиця Шопена, 29, м. Нововолинськ, Нововолинська територіальна громада, Володимир-Волинський район, Волинська область. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти  . Рішення №320 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про утворення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, які перебувають на балансі виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 321додається.

СЛУХАЛИ 9 Про комісію з прийняття у власність Нововолинської міської територіальної громади із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області нерухомого майна за адресою: вул. Луцька, 24, м. Нововолинськ. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №322  додається.

СЛУХАЛИ 10 Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №323 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про порядок зменшення розміру плати за послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в разі тимчасової відсутності споживача або членів його сім’ї. Доповідач: Лаврентій Юлія Олександрівна Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ    Борис Карпус, Ларіна Студняк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №324 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років. Доповідач: Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення №325 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про затвердження Порядку використання коштів для відшкодування Виробничому управлінню комунального господарства  Нововолинської міської ради витрат на виготовлення та встановлення надмогильних пам’ятників окремим категоріям громадян. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Жук Н.А., Бурочук Г.В., Степюк В.В., Шумська Н.Й.

Результати голосування:

„за”–7

„проти”–0

„утримались”– 2

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №326 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про визначення уповноважених щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №327 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про надання дозволу на продовження терміну перебування у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) ________________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №328 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги по рішенню виконкому. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Ніна Шумська, Валентина Журавська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №329 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про визнання такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №330 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ___________________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №331 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _____________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, заступник начальника  управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №332  додається.

СЛУХАЛИ 20 Про внесення змін до Порядку формування фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Нововолинської міської територіальної громади в рамках Договору про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Нововолинською міською радою. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №333 додається.

СЛУХАЛИ 21 Про створення комісії з питань передачі з державної до комунальної власності квартири. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 334 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Греєр Оксани Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №335 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Ремізової Ілги Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 336 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Малиновського Володимира Павловича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №337 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Андрійчук Галини Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №338 додається.

СЛУХАЛИ 26 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бахмача Сергія Костянтиновича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №339   додається.

СЛУХАЛИ 27 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Путиліної Марини Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №340 додається.

СЛУХАЛИ 28 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Коротенко Світлани Іванівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №341додається.

СЛУХАЛИ 29 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дєєва Олександра Вікторовича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №342  додається.

СЛУХАЛИ 30 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Барабанова Руслана Личардовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №343 додається.

СЛУХАЛИ 31 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бурдулюк Тамари Олексіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №344  додається.

СЛУХАЛИ 32 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Рудюк Тетяни Василівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №345 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Шмелькової Лілії Анатоліївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №346 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Мірзоєвої Оксани Юріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №347 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Батюк Ірини Василівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №348 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Тітова Геннадія Родіоновича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №349 додається.

СЛУХАЛИ 37 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Станіславчук Світлани Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №350 додається.

СЛУХАЛИ 38 Про внесення змін до облікової справи Коваля Андрія Анатолійовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №351 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про внесення змін до облікової справи Сєбелєвої Катерини Павлівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №352 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на одну особу за січень-березень 2024 року. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №353 додається.

СЛУХАЛИ 41 Про взяття на соціальний квартирний облік Чернікової Оксани Романівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №354 додається.

СЛУХАЛИ 42 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №355 додається.

СЛУХАЛИ 43 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №356 додається.

СЛУХАЛИ 44 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _______________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 357 додається.

СЛУХАЛИ 45 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №358 додається.

СЛУХАЛИ 46 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ________________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №359 додається.

СЛУХАЛИ 47 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №360 додається.

СЛУХАЛИ 48 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _________________________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №361додається.

 СЛУХАЛИ 49 Про відмову у приватизації державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _______________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №362 додається.

Міський голова                                                                                                  Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                                           Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ