Головна Без категорії Звіт про роботу відділу державного архітектурно-будівельного контролю: основні тези

Звіт про роботу відділу державного архітектурно-будівельного контролю: основні тези

204
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Відповідно до законодавства України, виконавчі органи місцевого самоврядування мають делеговані повноваження щодо надання документів для підготовчих і будівельних робіт, контролю за будівництвом та введення об’єктів в експлуатацію.

З 2018 року, відділ державного архітектурно-будівельного контролю Нововолинської міської ради відповідає за ці функції на об’єктах класу наслідків СС1 та СС2. Основне завдання відділу – забезпечення дотримання закону у сфері містобудування.

Як поінформував начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Сергій Гальчик під час чергового засідання виконавчого комітету, протягом 2023 року у Нововолинську розглянули 133 дозвільні документи, з них 97 зареєстровані.

За видачу сертифікатів до місцевого бюджету надійшло близько 50 тис грн. Близько 300 тис грн – надходження від сплачених штрафів, відповідно до постанов, винесених у 2021 та 2022 роках.

Протягом 2023 року на прийом до керівника відділу державного архітектурно-будівельного контролю звернулися 103 особи. Зареєстровано 33 письмові звернення.



реклама у Нововолинськ