Головна Новини Нововолинська Палимо ворожі танки та БМП з екіпажами – волинський прикордонник про оборону...

Палимо ворожі танки та БМП з екіпажами – волинський прикордонник про оборону на Новопавлівському напрямку

460
0

Прикордонник на псевдо Ярл очолює один з бойових підрозділів комендатури швидкого реагування Волинського загону.

На рахунку цього прикордонного підрозділу десятки відбитих штурмів військ загарбників у ході яких противник зазнає втрат у живій силі та бронетехніці.

Свою офіцерську кар’єру чоловік розпочав у 2016 році на україно-польському кордоні, куди потрапив після закінчення Національної академії Держприкордонслужби. Після широкомасштабного збройного вторгнення рф Ярл був призначений до прикордонної комендатури швидкого реагування.

І вже під час першої ротації підрозділ офіцера виконував завдання на Вугледарському напрямку – прикордонники тримали позиції неподалік від зруйнованого окупантами міста.

Отримавши бойовий досвід, прикордонник разом зі своїм колективом проходив навчання за кордоном, де серед іншого вивчали тактику бою в урбанізованій місцевості.

Під час навчання в Британії також проходили курс з ведення бою в міських умовах, що вже знадобилося під час другого виїзду. Оскільки підрозділ наразі тримає оборону в населеному пункті“, – поділився враженнями від навчань офіцер.

Попри постійні штурми прикордонники стійко утримують визначений рубіж оборони та з наявного озброєння знищують особовий склад та техніку російсько-окупаційних військ.

Найбільші втрати піхота противника несе під час ближнього бою. Також добре відпрацьовуємо з автоматичних гранатометів «МК-19», кулеметів. Мій підрозділ неодноразово залучався до відбиття й атак ворога на бронетехніці. У тому числі ми палили танки, бойові машини піхоти разом з екіпажами“, – розказав Ярл.

Пресслужба Волинського прикордонного загону



реклама у Нововолинськ