Головна Новини міста Підготовка до пленарного засідання позачергової сесії Нововолинської міської ради

Підготовка до пленарного засідання позачергової сесії Нововолинської міської ради

190
0

Джерело: Нововолинська міська рада

25 квітня постійна комісія з питань планування бюджету, соціально-економічного розвитку фінансів, регламенту міської ради, депутатської діяльності, етики та правопорядку (голова комісії Віталій Бадзюнь) працювала над проєктами рішень, які готують на розгляд позачергової сесії міської ради.

На порядку денному обранці громади розглянули 10 питань. Серед них – проєкти рішень щодо бюджету Нововолинської громади, змін до цільових програм, звернення до Уряду, затвердження положення про присвоєння звання Почесний громадянин Нововолинської громади у новій редакції.

Після детального ознайомлення, обговорення, внесення поправок і доповнень, комісія рекомендувала проєкти рішень винести на розгляд депутатів на позачергової сесії.

Крім того, на засіданні, обрали заступника та секретаря постійної комісії з питань планування бюджету, соціально-економічного розвитку фінансів, регламенту, міської ради, депутатської діяльності, етики та правопорядку. Функції заступника виконуватиме Володимир Рожелюк, секретаря – Марина Єлева.

Завтра, 26 квітня, буде працювати постійна комісія з питань земельних відносин, комунального майна, транспорту, містобудування та архітектури.



реклама у Нововолинськ