Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 12 засідання виконавчого комітету 19 квітня 2024 року

ПРОТОКОЛ № 12 засідання виконавчого комітету 19 квітня 2024 року

72
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

19 квітня 2024 року                        м. Нововолинськ                                     № 12

                                                              Засідання розпочалося о 10 год.00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 11 год. 05 хв.

 Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –  секретар міської ради;

Микола Пасевич     –   заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Ніна Шумська         –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  –  керуюча справами виконавчого комітету;

Галина Бурочук       –  начальник фінансового управління;

Олена Леоненко      –  староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            –  староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець      –  староста  Грядівського  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Олександр  Гоцка    –  директор ТОВ «ВМК – Україна».

Взяли участь у засіданні від виконавчих органів міської ради  :

Світлана Груй          –  начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Мирослава Власюк –  головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Сергій Гальчик        –  начальник відділу державного архітектурно-

будівельного контролю;

Ігор Дицьо                – начальник юридичного відділу;

Марія Душук            – начальник відділу культури;

Валентина Журавська –  начальник управління соціальної та ветеранської

політики;

Наталія Завіруха          –  начальник відділу праці управління економічної

політики;

Тетяна Корнійчук         – начальник управління економічної політики;

Наталія Кухарець         – головний спеціаліст організаційно-виконавчого

відділу виконавчого комітету;

Петро Матрипула        –  начальник відділу транспорту та зв’язку управління

будівництва та інфраструктури;

Богдан Миронюк         –  начальник управління будівництва та

інфраструктури;

Сергій Мороз               – начальник управління освіти;

Світлана Орищук        – начальник відділу земельних відносин;

Наталія Сидор             – головний спеціаліст служби у справах дітей.

Взяли участь у засіданні від підприємств, установ, організацій:

Ірина Кушнірук         –  начальник Нововолинської ДПІ Головного управління

                                        ДПС у Волинській області.

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:         

                             № з/п Назва рішення   1 Про підсумки виконання бюджету Нововолинської міської територіальної громади за І квартал 2024 року. Доповідач: Бурочук Галина Вікторівна, начальник фінансового  управління.

  2 Про роботу відділу державного архітектурно- будівельного контролю виконавчого комітету Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач: Гальчик Сергій Миколайович, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю.

  3 Про видачу посвідчення для безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Нововолинськ на 2024 рік. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

  4 Про роботу робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та здійснення господарської діяльності. Доповідач: Завіруха Наталія Степанівна, начальник відділу праці управління економічної політики.

  5 Про встановлення цін на платні послуги, які надає Виробниче управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики. 

  6 Про погодження режиму роботи. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  7 Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації будівлі похоронного бюро площею 430 м2 за адресою: вулиця Шопена, 29, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівн , начальник управління економічної політики.

  8  Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 140,9 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна , начальник управління економічної політики.

  9 Про списання основного засобу з балансу управління освіти Нововолинської міської ради. Доповідач: Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

  10 Про внесення змін до складу комісії щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації на придбання житла пільговим категоріям осіб. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  11 Про внесення змін до складу комісії з питань розрахунків обсягів компенсації витрат за пільговий проїзд окремих категорій населення. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна,  начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  12 Про внесення змін до складу координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми Нововолинської міської територіальної громади. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  13 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна,  начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  14 Про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  15 Про поновлення на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов Місюка Андрія Юрійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  16 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Ваха Андрія Володимировича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  17 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Колачинського В’ячеслава Юрійовича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  18 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Чернікову Оксану Романівну з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  19 Про взяття на соціальний квартирний облік Колачинського В’ячеслава Юрійовича. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  20 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Ворону Святослава Віталійовича з сім’єю Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  21 Про включення у списки осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень Матвіюка Вячеслава Васильовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  22 Про затвердження акту приймання-передачі квартири. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  23 Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку та користуються правом на одержання жилих приміщень у новій редакції. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  24 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  25 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________________________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  26 Про створення комісії з питань передачі з державної власності до комунальної власності квартир. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  27 Про зняття з контролю окремих рішень виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач:Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

  28 Про надання дозволу _____ на оформлення договору дарування квартири на ім’я _____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  29 Про надання дозволу _________, неповнолітньому _____ на оформлення договору дарування частки квартири на ім’я ______ та визначення часток у спільній сумісній власності. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  30 Про можливість передачі малолітнього ______ матері ___________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  31 Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти малолітньому ____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  32 Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти малолітній ____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  33 Про продовження терміну дії рішення від 18.01.2024 №75. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  38 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  39 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  40 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  41 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  42 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  43 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  44 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  45 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  47 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  48 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  49 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  50 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  51 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  52 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  53 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  54 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  55 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________-. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  56 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок   воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про підсумки виконання бюджету Нововолинської міської територіальної громади за І квартал 2024 року. Доповідач: Бурочук Галина Вікторівна, начальник фінансового  управління.

  ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №369 додається.

  СЛУХАЛИ 2 Про роботу відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Нововолинської міської ради за 2023 рік. Доповідач: Гальчик Сергій Миколайович, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю.

  ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус запропонував внести доповнення до проєкту рішення, а саме: 1) на наступному черговому засіданні виконкому заслухати інформацію щодо незареєстрованого нерухомого майна комерційного призначення;

2) проаналізувати документи, що надають право на виконання будівельних робіт до 2020 року на предмет укладання договорів пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Нововолинськ у разі будівництва (реконструкції) об’єкту.

Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення № 370  додається.

  СЛУХАЛИ 3 Про видачу посвідчення для безкоштовного проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Нововолинськ на 2024 рік.

Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

  ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 371  додається.

  СЛУХАЛИ 4 Про роботу робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та здійснення господарської діяльності. Доповідач: Завіруха Наталія Степанівна, начальник відділу праці управління економічної політики.

  ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Тетяна Корнійчук, Ірина Кушнірук. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №372 додається.

  СЛУХАЛИ 5 Про встановлення цін на платні послуги, які надає Виробниче управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики. 

  ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Микола Пасевич, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 373 додається.

  СЛУХАЛИ 6 Про погодження режиму роботи. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №374 додається.

  СЛУХАЛИ 7 Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації будівлі похоронного бюро площею 430 м2 за адресою: вулиця Шопена, 29, місто Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

    ВИСТУПИЛИ    Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №375 додається.

  СЛУХАЛИ 8 Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 140,9 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №376 додається.

  СЛУХАЛИ 9 Про списання основного засобу з балансу управління освіти Нововолинської міської ради. Доповідач: Мороз Сергій Володимирович, начальник управління освіти.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №377 додається.

  СЛУХАЛИ 10 Про внесення змін до складу комісії щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації на придбання житла пільговим категоріям осіб. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

    ВИСТУПИЛИ    Ніна Шумська, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №378 додається.

  СЛУХАЛИ 11 Про внесення змін до складу комісії з питань розрахунків обсягів компенсації витрат за пільговий проїзд окремих категорій населення. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна,  начальник управління соціальної та ветеранської політики.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №379 додається.

  СЛУХАЛИ 12 Про внесення змін до складу координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми Нововолинської міської територіальної громади. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №380 додається.

  СЛУХАЛИ 13 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна,  начальник управління соціальної та ветеранської політики.

    ВИСТУПИЛИ    Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №381додається.

  СЛУХАЛИ 14 Про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №382 додається.

  СЛУХАЛИ 15 Про поновлення на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов Місюка Андрія Юрійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 383 додається.

  СЛУХАЛИ 16 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Ваха Андрія Володимировича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 384 додається.

  СЛУХАЛИ 17 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Колачинського В’ячеслава Юрійовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №385 додається.

  СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Чернікову Оксану Романівну з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №386 додається.

  СЛУХАЛИ 19 Про взяття на соціальний квартирний облік Колачинського В’ячеслава Юрійовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №387 додається.

  СЛУХАЛИ 20 Про взяття на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов Ворону Святослава Віталійовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №388 додається.

  СЛУХАЛИ 21 Про включення у списки осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень Матвіюка Вячеслава Васильовича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №389 додається.

  СЛУХАЛИ 22 Про затвердження акту приймання-передачі квартири. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №390 додається.

  СЛУХАЛИ 23 Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку та користуються правом на одержання жилих приміщень у новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №391додається.

  СЛУХАЛИ 24 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ___________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №392 додається.

  СЛУХАЛИ 25 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _________________. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №393 додається.

  СЛУХАЛИ 26 Про створення комісії з питань передачі з державної власності до комунальної власності квартир. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №394додається.

  СЛУХАЛИ 27 Про зняття з контролю окремих рішень виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Доповідач:Груй Світлана Йосипівна, начальник організаційно-виконавчого відділу виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №395 додається.

  СЛУХАЛИ 28 Про надання дозволу _______ на оформлення договору дарування квартири на ім’я __________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №396 додається.

  СЛУХАЛИ 29 Про надання дозволу ____________, неповнолітньому _____ на оформлення договору дарування частки квартири на ім’я _____та визначення часток у спільній сумісній власності. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №397додається.

  СЛУХАЛИ 30 Про можливість передачі малолітнього _____ матері ________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Ніна Шумська, Микола Пасевич.Борис Карпус запропонував внести доповнення у проєкт рішення , а саме: службі у справах дітей   протягом пів року з дня прийняття рішення щомісячно проводити обстеження умов проживання малолітнього. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення №398 додається.

  СЛУХАЛИ 31 Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти малолітньому _______. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №399 додається.

   СЛУХАЛИ 32 Про зміну статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, на статус дитини-сироти малолітній ________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №400 додається.

  СЛУХАЛИ 33 Про продовження терміну дії рішення від 18.01.2024 №75. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №401 додається.

  СЛУХАЛИ 34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №402 додається.

  СЛУХАЛИ 35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №403 додається.

  СЛУХАЛИ 36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Ніна Шумська, Валентина Степюк Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №404 додається.

  СЛУХАЛИ 37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №405 додається.

  СЛУХАЛИ 38 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №406 додається.

  СЛУХАЛИ 39 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №407 додається.

  СЛУХАЛИ 40 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №408 додається.

  СЛУХАЛИ 41 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №409 додається.

  СЛУХАЛИ 42 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №410 додається.

  СЛУХАЛИ 43 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _____________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №411додається.

  СЛУХАЛИ 44 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №412 додається.

  СЛУХАЛИ 45 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №413 додається.

  СЛУХАЛИ 46 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №414 додається.

  СЛУХАЛИ 47 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №415 додається.

  СЛУХАЛИ 48 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ___________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №416 додається.

  СЛУХАЛИ 49 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ____________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №417 додається.

  СЛУХАЛИ 50 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №418 додається.

  СЛУХАЛИ 51 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №419 додається.

  СЛУХАЛИ 52 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _______________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №420 додається.

  СЛУХАЛИ 53 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №421 додається.

  СЛУХАЛИ 54 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, _________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №422 додається.

  СЛУХАЛИ 55 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, __________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

    ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №423 додається.

  СЛУХАЛИ 56 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок   воєнних дій та збройних конфліктів, _____________________. Доповідач: Сидор Наталія Миколаївна, головний спеціаліст служби у справах дітей.

  ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

  ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №424 додається.

  Міський голова                                                                                 Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                          Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ