Головна Основні тенденції економічного і соціального розвитку міста АНАЛІТИЧНА ДОВІДКА ПРО ЕКОНОМІЧНИЙ І СОЦІАЛЬНИЙ РОЗВИТОК НОВОВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ за...

АНАЛІТИЧНА ДОВІДКА ПРО ЕКОНОМІЧНИЙ І СОЦІАЛЬНИЙ РОЗВИТОК НОВОВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ за І квартал 2024...

62
0

Джерело: Нововолинська міська рада

АНАЛІТИЧНА ДОВІДКА

ПРО ЕКОНОМІЧНИЙ І СОЦІАЛЬНИЙ РОЗВИТОК

НОВОВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

за І квартал 2024 року

Протягом 2023 року робота органів виконавчої влади та місцевого самоврядування міста була спрямована на виконання завдань Програми економічного і соціального розвитку громади на 2023-2025 роки.

Відповідно до Закону України «Про захист суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни», офіційні статистичні дані про соціально-економічний розвиток Нововолинської міської територіальної громади за І квартал 2024 року не формувались.

Шахтами ДП «Волиньвугілля» за І квартал 2024 рік видобуто 810 т вугілля, що на 3,25 тис.т менше в порівнянні з відповідним періодом минулого року. Планове завдання вугільні підприємства ДП «Волиньвугілля» виконали на 8,6 %.

Чисельність наявного населення Нововолинської міської територіальної громади, станом на 1 січня 2024 року становила 57,9 тис. осіб.

Розв’язання проблеми забезпечення своєчасної виплати  заробітної плати  та погашення заборгованості з неї перебуває на постійному контролі місцевих органів влади. Регулярно проводяться засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасної виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, на яких заслухано керівників відповідних служб, підприємств, установ і організацій, які не забезпечують своєчасну, у повному обсязі виплату заробітної плати працівникам.

Станом на 01.01.2024 заборгованість з виплати заробітної плати в підприємствах громади становила 12810,4 тис.грн.



реклама у Нововолинськ