Головна Без категорії Представники Нововолинської громади долучились до заходу «Ефективна співпраця громади і народних депутатів...

Представники Нововолинської громади долучились до заходу «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в...

110
0

Джерело: Нововолинська міська рада

26 квітня у Агенції регіонального розвитку Прибужжя протягом дня тривав захід, присвячений взаємодії органів місцевого самоврядування та депутатів Верховної Ради України. Модерувала захід Мар’яна Конончук, виконавча директорка Волинського регіонального відділення Асоціації міст України, кандидатка політичних наук.

Оксана Киричук, тренерка Програми USAID РАДА провела інформаційний блок на тему «Адвокація та вплив на законодавчий процес: від ідеї до реалізації». У практичній частині учасники тренінгу аналізували етапи роботи над законопроєктами та обговорювали роль громадськості на кожному з цих етапів.

На питання присутніх на зустрічі відповідав Андрій Бокоч, депутат Волинської обласної ради, помічник-консультант народного депутата України Ігоря Гузя.

Валерія Гончаренко, директорка Агенції регіонального розвитку Волині у другому інформаційному блоці розповіла про результати проєктної роботи на Волині. А також поділилась рекомендаціями щодо успішного написання проєктів та участі народних депутатів у цьому процесі.

Нововолинську громаду представляла керуюча справами виконавчого комітету Валентина Степюк, депутати Нововолинської міської ради Марина Єлева та Віктор Марчак, а також спеціалісти відділу комунікацій виконавчого комітету.

Проєкт “Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії” реалізує Волинське регіональне відділення Асоціації міст України у партнерстві з Агенція регіонального розвитку Прибужжя та Агенція регіонального розвитку Волині за підтримки Програма USAID РАДА: наступне покоління.



реклама у Нововолинськ