Головна Без категорії Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: основні тези

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: основні тези

150
0

Джерело: Нововолинська міська рада

29 квітня на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянули питання щодо готовності Нововолинських комунальних підприємств до безперебійної роботи у випадку блекауту. Керівники Нововолинськтеплокомуненерго, Нововолинськводоканал, Виробничого управління комунального господарства доповіли про забезпеченість підприємств генераторами та пальним до них, про план довезення питної й технічної води містянам, а також про розробку й відпрацювання алгоритму роботи на період відсутності електропостачання.

Представники ДСНС інформували про результати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо пожежної безпеки серед мешканців, про продовження роботи із щоквартальних оглядів  стану готовності захисних споруд цивільного захисту населення, а також про стан протипожежного водопостачання у Нововолинській громаді.

Наталія Мариніна, завідувачка Нововолинського відділення Володимир-Волинського РВ ДУ «Волинський центр контролю та профілактики хвороб Мінохорони здоров’я України» повідомила про загострення захворюваності на кашлюк у Волинській області та в Нововолинській громаді зокрема. Протягом першого кварталу 2024 року зареєстровано понад 60 випадків хвороби на Волині, у Нововолинській громаді – 9 випадків. Хворіють переважно діти, але є зафіксовані випадки серед дорослого населення. Висока захворюваність, за словами Наталії Мариніної, пов’язана із порушенням календаря щеплень або відмову від вакцинування.

Загалом на засіданні опрацювали 8 питань порядку денного.



реклама у Нововолинськ