Головна Новини міста У Нововолинську працювали над змінами до Програми підтримки бізнесу

У Нововолинську працювали над змінами до Програми підтримки бізнесу

96
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У понеділок, 29 квітня, у приміщенні міської ради відбулося друге засідання робочої групи з розробки рекомендацій щодо розвитку соціального підприємництва у Нововолинській територіальній громаді.

У заході взяли участь заступниця міського голови Ніна Шумська, директорка Агенції регіонального розвитку Прибужжя Ірина Пикалюк, заступниця начальника управління економічної політики Юлія Лаврентій, консультант міського голови Іванна Цицюк, представники бізнесу, бібліотечної системи, управління соціальної та ветеранської політики, громадських організацій та активні мешканці громади. Провів захід експерт-консультант з місцевого економічного розвитку Сергій Корнилюк.

Присутні обговорили ідеї та кроки ефективного розвитку соціального бізнесу, цікавилися практичними інструментами для створення та ведення соціального підприємництва, ділилися своїм баченням, як зробити громаду комфортнішою для її жителів.

Нагадаємо, Нововолинська міська рада спільно з Агенцією регіонального розвитку Прибужжя у лютому 2024 року розпочала реалізацію проєкту «Розвиток соціального підприємництва у Нововолинській територіальній громаді». Після повномасштабного вторгнення збільшилася кількість громадян, які потребують підтримки, зокрема, ВПО, військові, ветерани, люди з інвалідністю. Відтак, виникла потреба соціального підприємництва. Проєкт “Розвиток соціального підприємництва у Нововолинській громаді” реалізується Агенція регіонального розвитку Прибужжя за підтримки Волинський Інститут Права в рамках проєкту “Посилення стійкості та підвищення професійної спроможності локальних інститутів громадянського суспільства в територіальних громадах Волинської та Рівненської областей”, який реалізується за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).



реклама у Нововолинськ