Головна 2024 ПРОТОКОЛ № 14 засідання виконавчого комітету 30 квітня 2024 року  

ПРОТОКОЛ № 14 засідання виконавчого комітету 30 квітня 2024 року  

202
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

30 квітня 2024 року                        м. Нововолинськ                                     № 14

                                                              Засідання розпочалося о 08 год.00 хв.

                                                               Засідання закінчилося  о 08 год. 55 хв.

 Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис КАРПУС

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук                –  секретар міської ради;

Микола Пасевич     –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Ніна Шумська         –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  –  керуюча справами виконавчого комітету;

Галина Бурочук       –  начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    –  директор ТОВ «ВМК – Україна».

Олена Леоненко      –  староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            –  староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець      –  староста  Грядівського  старостинського округу.

Взяли участь у засіданні від виконавчих органів міської ради  :

Роман Артинюк      –  начальник управління муніципальної варти;

Мирослава Власюк – головний спеціаліст відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Сергій Гальчик       –  начальник відділу державного  архітектурно-

будівельного контролю;

Світлана Груй          – начальник організаційно-виконавчого відділу

виконкому;

Ігор Дицьо                – начальник юридичного відділу;

Марія Душук           – начальник відділу культури;

Валентина Журавська – начальник управління соціальної та ветеранської

політики;

Ірина Киричук           –начальник відділу містобудування та архітектури;

Тетяна Корнійчук      –начальник управління економічної політики;

Богдан Миронюк     – начальник управління будівництва та інфраструктури.

Взяли участь від підприємств, установ, організацій:

Вікторія Герасимик –директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго»;

Олег Голян               – директор виробничого управління комунального

Господарства;

Сергій Киричук       – головний інженер КП «Нововолинськводоканал».

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

                             № з/п Назва рішення   1 Про підсумки роботи підприємств, організацій, установ Нововолинської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2023-2024 років та заходи щодо підготовки господарства громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. Доповідач: Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

  2 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач: Артинюк Роман Володимирович, начальник управління муніципальної варти.

  3 Про експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів комерційного призначення, не прийнятих в експлуатацію та незареєстрованих в установленому законодавством порядку. Доповідач: Гальчик Сергій Миколайович, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю.

  4 Про переведення житлових приміщень у нежитлові під розміщення офісу. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

  5 Про безоплатну передачу основного засобу. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  6 Про погодження інвестиційної програми КП «Нововолинськтеплокомуненерго» на 2024 рік. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  7 Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації нежитлового

приміщення площею 28,5 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область.

Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  8 Про затвердження коефіцієнта співвідношення кількості пасажирів – пільговиків та пасажирів, що оплачують проїзд, на ІІ квартал 2024 року. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  9 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.01.2023 року № 42 «Про створення координаційної ради з питань соціальної підтримки захисників України, учасників бойових дій та членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих) захисників України  під час збройної агресії російської федерації проти України». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  10 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року № 123 «Про створення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  11 Про підтримку кандидатури Бойко Катерини Степанівни для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня».  Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  12 Про підтримку кандидатури Бородіної Руслани Григорівни для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня».  Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  13 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

  14 Про створення комісії з питань передачі з державної  до комунальної власності квартири. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  15 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Усова Сергія Станіславовича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Гриценка Віктора Борисовича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Корнієнко Мілени Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Пчельнікової Лідії Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кандакової Валентини Леонтіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дзюби Юлії Геннадіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  21 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Барчук Ганни Єгорівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Купіної Крістіни Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Коссе Валентини Іванівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

   24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного  для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Павленка Сергія Володимировича з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  25 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Янченко Ольги Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  26 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Казюти Любові Павлівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  27 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Зобової Вікторії Станіславівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  28 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Горошка Сергія Сергійовича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  29 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Горобенко Дарії Євгенівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  30 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Котової Олени Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  31 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Колоскової Ольги Юріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  32 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Надкриничної Ганни Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  33 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Варанкіної Катерини Євгенівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  34 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Харченко Ольги Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  35 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вдовенка Віталія Володимировича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  36 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кофанової Валентини Захарівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  37 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Серховця Назара Володимировича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  38 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Троцької Анни Сергіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  39 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дехтяренко Анни Геннадіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  40 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Янєвої Алли Андріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  41 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Щербанюк Вікторії Андріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  42 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бойко Наталії Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  43 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Манецької Марії Іванівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  44 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Літошко Ганни Миколаївни з сім’єю. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  45 Про внесення змін до облікової справи Бутрій Олени Миколаївни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  46 Про внесення змін до облікової справи Миколайчук Ірини Вікторівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  47 Про внесення змін до облікової справи Коваля Андрія Анатолійовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  48 Про внесення змін до облікової справи Іващенко Олени Михайлівни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  49 Про внесення змін до облікової справи Рашевської Ольги Сергіївни. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  50 Про внесення змін до облікової справи Сосницької Марини Миколаївни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  51 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  52 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  53 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  54 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _______________.  Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  55 Про затвердження актів приймання-передачі матеріальних цінностей та актів приймання-передачі оригіналів договорів оренди. Доповідач: Душук Марія Юріївна, начальник відділу культури Нововолинської міської ради.

Результати голосування:

«за» –10

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про підсумки роботи підприємств, організацій, установ Нововолинської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2023-2024 років та заходи щодо підготовки господарства громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років. Доповідач: Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №429 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідач: Артинюк Роман Володимирович, начальник управління муніципальної варти.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 430 додається.

СЛУХАЛИ 3  Про експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів комерційного призначення, не прийнятих в експлуатацію та незареєстрованих в установленому законодавством порядку. Доповідач: Гальчик Сергій Миколайович, начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Валентина Степюк, Ніна Шумська, Олександр Гоцка. Борис Карпус доручив Гальчику С.М. до 01 жовтня 2024 року проконтролювати внесення незареєстрованих в установленому законодавством порядку закінчених будівництвом об’єктів комерційного призначення до Державного реєстру речових прав та прозвітувати  на засіданні виконавчого комітету. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти з доповненнями. Рішення № 431 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про переведення житлових приміщень у нежитлові під розміщення офісу. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №432 додається.

 СЛУХАЛИ 5 Про безоплатну передачу основного засобу. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №433 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про погодження інвестиційної програми КП «Нововолинськтеплокомуненерго» на 2024 рік. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №434 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації нежитлового приміщення площею 28,5 м2 за адресою: вулиця Грушевського, 8, селище Благодатне, Володимирський район, Волинська область. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 435 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про затвердження коефіцієнта співвідношення кількості пасажирів – пільговиків та пасажирів, що оплачують проїзд, на ІІ квартал 2024 року. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №436 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.01.2023 року № 42 «Про створення координаційної ради з питань соціальної підтримки захисників України, учасників бойових дій та членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих) захисників України під час збройної агресії російської федерації проти України». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ    Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 437 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 17 березня 2023 року № 123 «Про створення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради». Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №438 додається.

СЛУХАЛИ 11  Про підтримку кандидатури Бойко Катерини Степанівни для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня».  Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №439 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про підтримку кандидатури Бородіної Руслани Григорівни для присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня».  Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 440 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Журавська Валентина Миколаївна, начальник управління соціальної та ветеранської політики.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 441 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про створення комісії з питань передачі з державної  до комунальної власності квартири. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 442 додається.

СЛУХАЛИ 15 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Усова Сергія Станіславовича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 443 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Гриценка Віктора Борисовича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №  444 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Корнієнко Мілени Олександрівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 445 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Пчельнікової Лідії Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 446 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кандакової Валентини Леонтіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 447 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дзюби Юлії Геннадіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 448 додається.

СЛУХАЛИ 21  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Барчук Ганни Єгорівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 449 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Купіної Крістіни Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 450 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Коссе Валентини Іванівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 451 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного  для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Павленка Сергія Володимировича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 452 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Янченко Ольги Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 453 додається.

СЛУХАЛИ 26 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Казюти Любові Павлівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 454 додається.

СЛУХАЛИ 27 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Зобової Вікторії Станіславівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 455 додається.

СЛУХАЛИ 28 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Горошка Сергія Сергійовича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 456 додається.

СЛУХАЛИ 29 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Горобенко Дарії Євгенівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 457 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Котової Олени Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 458 додається.

СЛУХАЛИ 31 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Колоскової Ольги Юріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 459 додається.

СЛУХАЛИ 32 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Надкриничної Ганни Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 460 додається.

СЛУХАЛИ 33 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Варанкіної Катерини Євгенівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 461 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Харченко Ольги Вікторівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 462 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Вдовенка Віталія Володимировича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 463 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Кофанової Валентини Захарівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 464 додається.

СЛУХАЛИ 37 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Серховця Назара Володимировича з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 465 додається.

СЛУХАЛИ 38  Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Троцької Анни Сергіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 466 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Дехтяренко Анни Геннадіївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 467 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Янєвої Алли Андріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 468 додається.

СЛУХАЛИ 41 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Щербанюк Вікторії Андріївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 469 додається.

СЛУХАЛИ 42 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Бойко Наталії Володимирівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 470 додається.

СЛУХАЛИ 43 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Манецької Марії Іванівни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 471 додається.

СЛУХАЛИ 44 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Літошко Ганни Миколаївни з сім’єю. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 472 додається.

СЛУХАЛИ 45 Про внесення змін до облікової справи Бутрій Олени Миколаївни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 473 додається.

СЛУХАЛИ 46  Про внесення змін до облікової справи Миколайчук Ірини Вікторівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 474 додається.

СЛУХАЛИ 47 Про внесення змін до облікової справи Коваля Андрія Анатолійовича. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 475 додається.

СЛУХАЛИ 48 Про внесення змін до облікової справи Іващенко Олени Михайлівни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 476 додається.

СЛУХАЛИ 49 Про внесення змін до облікової справи Рашевської Ольги Сергіївни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 477 додається.

СЛУХАЛИ 50 Про внесення змін до облікової справи Сосницької Марини Миколаївни. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 478 додається.

СЛУХАЛИ 51 Про затвердження списку громадян, що потребують житла з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в новій редакції. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус, Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 479 додається.

СЛУХАЛИ 52 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ___________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 480 додається.

СЛУХАЛИ 53 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ___________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 481додається.

СЛУХАЛИ 54 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________.  Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 482 додається.

СЛУХАЛИ 55 Про затвердження актів приймання-передачі матеріальних цінностей та актів приймання-передачі оригіналів договорів оренди . Доповідач: Душук Марія Юріївна, начальник відділу культури Нововолинської міської ради.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування: „за”–10

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 483 додається.

Міський голова                                                                                            Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                                     Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ