Головна Новини міста «Залучення громадян до процесу відновлення»: мешканців громади в рамках проєкту запрошують на...

«Залучення громадян до процесу відновлення»: мешканців громади в рамках проєкту запрошують на онлайн тренінг

112
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Запрошуємо активних мешканців Нововолинської територіальної громади, представників громадських організацій, молодіжних об’єднань, ветеранських організацій, волонтерів, діячів культури, освітян і підприємців долучитися до проєкту «Залучення громадян до процесу відновлення», який реалізується спільно з громадською організацією «Агенція відновлення та розвитку» й за підтримки UNDP в Україні.

В рамках проєкту заплановано проведення тренінгів, які спрямовані на об’єднання зусиль заради успішного відновлення і розвитку громади. Якщо ви переймаєтесь майбутнім рідної громади, маєте ідеї щодо проєктів відновлення та розвитку, готові долучитися до їх реалізації та цікавитесь розробкою плану відновлення та розвитку Нововолинської громади – реєструйтесь для участі в тренінгах.

8 травня 2024 року о 17:00 в онлайн форматі експерт Агенції відновлення та розвитку Ольга Одарич буде проводити тренінг на тему: “Як побудувати взаємодію між громадськістю та ОМС в питаннях розвитку”. Тренінг допоможе вам дізнатися про процеси відновлення, які відбуваються у вашій громаді та як взаємодіяти з представниками органу місцевого самоврядування, щоб долучитися до процесів відновлення.

Реєстрація для участі в заході: https://forms.gle/FiQHM5i3kzK8mVhz7.

Посилання на підключення до тренінгу: https://meet.google.com/stv-cwih-jkp.

Тренінги організовано в рамках проєкту «Забезпечення участі громадян у процесі відновлення», що впроваджується ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.



реклама у Нововолинськ