Головна Без категорії У Нововолинську відбулася зустріч з матерями загиблих і зниклих безвісти військовослужбовців

У Нововолинську відбулася зустріч з матерями загиблих і зниклих безвісти військовослужбовців

200
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У пʼятницю, 10 травня, напередодні Дня Матері, в міському палаці культури відбувся захід для мам загиблих Героїв.

У зустрічі взяв участь міський голова Борис Карпус, його заступники Ніна Шумська та Микола Пасевич, секретар ради Надія Жук, керуюча справами виконкому Валентина Степюк, радниця міського голови Катерина Варвус, представник Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП Олександр Волохатий, голови громадських організацій Наталія Волохата та Володимир Демчук, психолог, спеціаліст центру соціальних служб, дружина загиблого Героя Софія Марчук.

До присутніх звернувся міський голова Борис Карпус. Він висловив найщирішу вдячність мамам за виховання Синів-Героїв і побажав кожній міцного здоровʼя та наснаги. Очільник громади презентував інформаційний буклет «Мамі Героя». В ньому зібрана інформація про соціальні, адміністративні, культурні та навчальні проєкти громади, в яких можуть взяти участь члени сімей загиблих.

Радниця міського голови Катерина Варвус розповіла про меморіальний проєкт «Рушник памʼяті», що реалізується в Нововолинську. Це рушник, на якому мами та дружини власноруч вишивають імена та прізвища своїх синів або чоловіків. Він буде зберігатися в міському історичному музеї та використовуватися під час памʼятних заходів. Стане нагадування майбутнім поколінням про ціну нашої Перемоги та чиїми життями встелений шлях до неї.

До виступів долучилися Олександр Волохатий, Володимир Демчук, Наталія Волохата і Софія Марчук.

Зворушливі музичні композиції подарував народний аматорський камерний оркестр «Елегія».

Мамам Героїв вручили квіти та солодкі подарунки від керівника благодійного фонду «Волинь-Тил» Івана Антонюка.



реклама у Нововолинськ