Головна Без категорії Соціальне підприємництво у Нововолинську: триває робота над змінами до Програми підтримки бізнесу

Соціальне підприємництво у Нововолинську: триває робота над змінами до Програми підтримки бізнесу

184
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Напередодні у молодіжному центрі “4.0” відбулося третє засідання робочої групи з розробки рекомендацій щодо розвитку соціального підприємництва у Нововолинській територіальній громаді.

У заході взяли участь директорка Агенції регіонального розвитку Прибужжя Ірина Пикалюк, заступниця начальника управління економічної політики Юлія Лаврентій, консультант міського голови Іванна Цицюк, експертка з соціального підприємництва Аліна Бочарнікова, представники бізнесу, бібліотечної системи, громадських організацій та активні мешканці громади.

Експерт-консультант з місцевого економічного розвитку Сергій Корнилюк презентував попередньо напрацьовані пропозиції до Програми підтримки бізнесу Нововолинської громади. Сертифікована тренерка та консультантка з соціального підприємництва Аліна Бочарнікова поділилася досвідом та презентувала успішно реалізований проєкт своєї команди.

Присутні висловили думки та пропозиції щодо розвитку соціального бізнесу, розробки освітніх програм, впровадження молодіжного та шкільного соціального підприємництва у Нововолинській громаді. Проєкт “Розвиток соціального підприємництва у Нововолинській громаді” реалізується Агенція регіонального розвитку Прибужжя за підтримки Волинський Інститут Права в рамках проєкту “Посилення стійкості та підвищення професійної спроможності локальних інститутів громадянського суспільства в територіальних громадах Волинської та Рівненської областей”, який реалізується за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).



реклама у Нововолинськ