Головна Без категорії 16 травня Нововолинську громаду відвідали представники дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

16 травня Нововолинську громаду відвідали представники дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

156
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Працівники міського центру соціальних служб провели круглий стіл з фахівчинею ЮНІСЕФ з медичної допомоги Лілією Добровською, консультантом ЮНІСЕФ Наталією Ван Доеверен, координаторкою західного регіону «Співпраця Здоров’я» Наталією Гончаровою щодо співпраці медичних закладів та соціальних служб у сфері підтримки родини у вихованні та розвитку дитини до 3 років. Також у засіданні взяли участь працівники служби у справах дітей та директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Попіка.

Під час зустрічі спілкувалися про спільну роботу медиків та соціальних служб з дітьми віком від 0 до 3 років. Скоординувавшись, спеціалісти медичної та соціальної галузі могли б оцінювати атмосферу у якій росте та розвивається дитина, при потребі, консультувати щодо грудного вигодовування, спілкування у родині, організації безпечного та комфортного простору навколо малюка.

Нагадаємо, від грудня 2023 року Нововолинський центр ПМСД бере участь у спільному проєкті МОЗ України та ЮНІСЕФ «Турбота з народження вдома». У межах реалізації цього проєкту, медичні працівники відвідують сім’ї з маленькими дітьми для покращення надання медико-соціальної допомоги на первинній ланці надання медичної допомоги.

Під час візиту у Нововолинськ представники ЮНІСЕФ також відвідали Центр ПМСД, ознайомилися із з роботою медичної команди нашого закладу «Турбота з народження вдома».



реклама у Нововолинськ