Головна Без категорії Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: коротко про ухвалені рішення

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету: коротко про ухвалені рішення

268
0

Джерело: Нововолинська міська рада

17 травня міський голова Борис Карпус провів чергове засідання виконавчого комітету. Ухвалили рішення із 63 питань порядку денного.

Заступниця начальника управління соціальної та ветеранської політики Людмила Якименко разом з начальницею управління ЦНАП Аллою Ковальчук та психологом Центру соціальних служб Софією Марчук інформували про роботу з ветеранами, їх сімʼями та сімʼями загиблих військовослужбовців у першому кварталі 2024 року. Для обслуговування ветеранів та членів їхніх сімей у Нововолинському ЦНАПі працює сервіс «Ветеран», де у форматі «єдиного вікна» відвідувачі можуть отримати понад 300 різноманітних послуг. В управлінні соціальної та ветеранської політики створений відділ, працівники якого займаються наданням соціальних послуг військовослужбовцям, їхнім родинам, а також сім’ям загиблих та зниклих безвісти Захисників України.

Також на засіданні виконавчого комітету Людмила Якименко поінформувала про підготовку до літньої оздоровчої кампанії для дітей Нововолинської громади.

Про результати роботи у 2023 році звітували поліцейські офіцери Нововолинської громади. Начальниця відділу культури Марія Душук поінформувала як функціонувала Нововолинська школа мистецтв упродовж 2023 року.

Кілька рішень стосувалися затвердження результатів продажу та завершення приватизації обʼєктів малої приватизації, обліку громадян, які потребують житла з фонду, призначеного для тимчасового проживання ВПО. Половина питань порядку денного стосувалася захисту прав дітей.

Із ухваленими рішеннями можна ознайомитись на офіційному вебсайті Нововолинської міської ради у вкладці «Рішення виконавчого комітету».



реклама у Нововолинськ