Головна Без категорії «Міжвідомча взаємодія у сфері захисту прав дитини»: у Нововолинську розпочався триденний тренінг...

«Міжвідомча взаємодія у сфері захисту прав дитини»: у Нововолинську розпочався триденний тренінг за підтримки ЮНІСЕФ

124
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Нововолинський центр соціальних служб організував триденний тренінг «Міжвідомча взаємодія у сфері захисту прав дитини». Навчальний курс обʼєднав старост старостинських округів Нововолинської громади, працівників Центру первинної медико-санітарної допомоги, управління соціальної та ветеранської політики, управління освіти, міського центру соціальних служб, служби у справах дітей, муніципальної варти, територіального центру соціального обслуговування, денного центру соціально-психологічної допомоги, благодійного фонду «Карітас Волинь».

Проводить заняття психологиня, спеціалістка із конгітивно-поведінкової терапії Ярослава Куштан.

20 травня, у перший день навчання, учасники знайомилися з базовими поняттями курсу, та законодавством у галузі прав дитини, захисту її інтересів, визначали категорії сімей з дітьми, які потребують підтримки та допомоги, аналізували конкретні випадки – СЖО, жорстоке поводження, загроза життю та здоров’ю дитини. Тренінг складався із теоретичного та практичного блоку.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW в рамках національної програми ЮНІСЕФ “Кращий догляд для кожної дитини”.



реклама у Нововолинськ