Головна Новини Нововолинська Психологи Головного управління провели вивчення соціально-психологічного клімату та заняття з психологічної підготовки...

Психологи Головного управління провели вивчення соціально-психологічного клімату та заняття з психологічної підготовки в колективі 5...

200
0

Психологи Головного управління провели вивчення соціально-психологічного клімату та заняття з психологічної підготовки в колективі 5 ДПРЧ.

Під час зустрічі розглянуто важливі аспекти збереження психічного здоров’я в сучасних умовах життєдіяльності та часи повномасштабної війни, окремі протоколи самодомоги, техніки для зняття негативних психоемоційних станів. Також відпрацьовані протоколи Ізраїльської коаліції травми щодо надання першої психологічної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій.

Усі працівники пройшли психодіагностичні тести для визначення актуального психологічного стану, оцінили управлінські якості керівного складу та загальний стан соціального-психологічного клімату в колективі.

Захід відбувся в рамках психологічного супроводу службової діяльності, реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською та проєкту МВС України «Пункт психологічних практик».



реклама у Нововолинськ