Головна Новини міста Відбулося засідання Координаційної ради з питань підтримки ветеранів і сімей загиблих

Відбулося засідання Координаційної ради з питань підтримки ветеранів і сімей загиблих

248
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У четвер, 30 травня, під керівництвом начальниці управління соціальної та ветеранської політики Валентини Журавської відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань соціальної підтримки Захисників України, учасників бойових дій та членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих) захисників України.

У зустрічі взяла участь заступниця міського голови Ніна Шумська.

Насамперед слухали звіт про виконання Цільової програми соціального захисту населення на 2021-2025 роки. Його презентувала заступниця начальника управління соціальної та ветеранської політики Людмила Якименко.

Про те, як у Нововолинській громаді проходять заходи з патріотичного виховання молоді розповідала виконувачка обов’язків начальника управління освіти Вікторія Римарчук.

Щодо підтримки ветеранів, а також членів сімей загиблих і померлих військовослужбовців доповідали члени Координаційної ради, представники: ВУКГ, центру соціальних служб, закладів охорони здоров’я та громадських організацій, що діють у громаді.

Під час засідання слухали пастора Церкви християн віри Євангельської П’ятидесятники «Святої Трійці» Володимира Грицака. Він розповів про роботу релігійних громад у напрямку підтримки ветеранів і сімей загиблих військових.

Щодо послуг для ветеранів доповідала начальниця Нововолинського ЦНАПу.

На завершення засідання члени Координаційної ради визначили завдання. 🔹 Зокрема, впровадження послуги «Місто лікує» для кращої консультації та ознайомлення з містом військовослужбовців, які завершують лікування у медичних закладах міста. Послуга передбачає екскурсії, відвідування спортивних і культурно-мистецьких заходів, зустрічі тощо. 🔹 Залучення ліцеїстів до вшанування Героїв, які прибувають на щиті. 🔹 Робота з закладами і установами громади щодо їх участі у проведенні загальнонаціональної хвилини мовчання щодня о 9:00. 🔹 Управління соціальної та ветеранської політики працюватиме над розробкою інформаційної картки для осіб з інвалідністю внаслідок війни та учасників бойових дій.



реклама у Нововолинськ