Головна Без категорії Оголошенняпро проведення повторного конкурсу на посади незалежних членів наглядової ради комунального некомерційного...

Оголошенняпро проведення повторного конкурсу на посади незалежних членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Нововолинський Центр...

202
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Правові підстави проведення конкурсу: стаття 24 Основ законодавства України про охорону здоров’я, Порядок утворення наглядової ради закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2023 року № 1221, рішення Нововолинської міської ради Волинської області від 30.04.2024 № 31/21 «Про утворення конкурсної комісії та затвердження її персонального складу для обрання незалежних членів  наглядових рад закладів охорони здоров’я, що належать до комунальної власності  Нововолинської міської територіальної громади».

Повне найменування підприємства: комунальне некомерційне підприємство «Нововолинський Центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області».

Місцезнаходження підприємства: 45400, Україна, Волинська обл., місто Нововолинськ, проспект Перемоги, будинок, 7.

Дата початку та кінцевий строк подання документів для участі у конкурсі: з 12.06.2024 року по 21.06.2024 року включно.

Порядок подання документів для участі у конкурсі: документи для участі у конкурсі подаються у вигляді сканованих копій оригіналів документів на електронну адресу: vykonk@nov-rada.gov.ua. Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: тел. (03344) 41 201, e-mail: vykonk@nov-rada.gov.ua (тема: конкурс на посади незалежних членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Нововолинський Центр первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської ради Волинської області».).

Вимоги до претендентів: вища освіта не нижче першого (бакалаврського) рівня. При цьому перевага надається кандидатам із спеціальностями галузей знань «Охорона здоров’я»,  «Управління та адміністрування», «Публічне управління та адміністрування», «Право», «Соціальні та поведінкові науки» (спеціальність «Економіка»).

Досвід роботи не менш як п’ять років в одній або сукупно у кількох зазначених галузях.

Вільне володіння державною мовою.

Перелік документів, що подаються претендентом для участі у конкурсі:

письмова заява про участь у конкурсі на зайняття посади незалежного члена наглядової ради (ЗАВАНТАЖИТИ);

копія паспорта громадянина України;

резюме у довільній формі;

копія (копії) документа (документів) про освіту;

мотиваційний лист, що містить обґрунтування заінтересованості кандидата у зайнятті посади незалежного члена наглядової ради;

копія довідки про відсутність судимості;

копія інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні aбo пов’язані з корупцією правопорушення;

заява про відсутність конфлікту інтересів (ЗАВАНТАЖИТИ);

копія довідки про доходи (довідки з Державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків) за останні чотири послідовні податкові квартали.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Дата і місце проведення конкурсу:

26.06.2024 року о 10:00 год., адміністративний будинок Нововолинської міської ради Волинської області, розташований за адресою: 45400, Україна, Волинська обл., місто Нововолинськ, проспект Дружби, будинок, 27.(каб. 205)



реклама у Нововолинськ