Головна Без категорії У Нововолинську розпочато процедуру громадського обговорення проєктів детальних планів територій (ДПТ), що...

У Нововолинську розпочато процедуру громадського обговорення проєктів детальних планів територій (ДПТ), що стосуються важливих об’єктів...

272
0

Джерело: Нововолинська міська рада

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації:

1. Детальний план території для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вул. Сковороди, 24 в м. Нововолинську, Володимирського району,Волинської області. Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради. Розробник містобудівної документації: ФОП Фурман О.В., м. Луцьк. Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 19.03.2024 року № 30/35 «Про розробку детальних планів територій».

2. Детальний план території для реконструкції магазину під квартиру і магазин на вул. Героїв АТО в м. Нововолинську, Володимирського району, Волинської області. Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради. Розробник містобудівної документації: ФОП МазурокР.В., м. Володимир. Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 15.02.2023 року № 19/55 «Про детальні плани територій (ДПТ)».

3. Детальний план території для реконструкції корпусів (будівель) КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» на проспекті Перемоги, 7 в м. Нововолинську, Волинської області.

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради. Розробник містобудівної документації: ТзОВ «Ковелькомунпроект», м. Ковель. Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 20.12.2023 року № 29/23 «Про розробку детальних планів територій». Детальні плани розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки, всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами. Проект містобудівної документації складається з текстових та графічних матеріалів.

З матеріалами вищевказаних проектів детальних планів території можна ознайомитись у робочі дні у відділі містобудування та архітектури (3-й поверх) міської ради. Письмові зауваження та пропозиції можна надсилати до 24 липня 2024 року на адресу міської ради. Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції, надані після встановленого строку та особами, які не зазначені в Порядку проведення громадських слухань, залишаються без розгляду.



реклама у Нововолинськ