Головна Без категорії На Волині ремонтують міст на найдовшій дорозі області

На Волині ремонтують міст на найдовшій дорозі області

22
0

Джерело: www.volynnews.com

На Волині ремонтують міст на найдовшій дорозі області

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області розпочала ремонт мосту на автошляху Т-03-02 поблизу села Павлівка.

На автомобільній дорозі Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ стартував ремонт 24-метрового мосту через річку Луга поблизу села Павлівка Володимирського району, повідомили у Службі.

Автодорога Т-03-02 зі статусом територіальної, є найдовшою за протяжністю з-поміж шляхів державного значення Волинської області і сполучає населені пункти трьох адміністративних районів – Ковельського, Володимирського та Луцького.

Міст, що побудований 40-років тому, за роки експлуатації без ремонту зазнав руйнувань та потребував відновлення, аби не загрожувати безпечному та безперебійному руху. Адже на цьому відтинку шляху спостерігається інтенсивний рух транспорту, зокрема вантажного.

Читати ще: Не ремонтували понад 40 років: на Волині розпочали відновлення мосту

Роботи розпочали на правій частині споруди. Наразі мостовики проводять підготовчі роботи – відфрезерували зношене дорожнє покриття, демонтують старі перехідні плити та розбирають інші елементи будови.

Рух транспорту організовано лівою смугою шляху в обох напрямках.

Водіїв закликають до максимальної пильності на цій ділянці дороги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



реклама у Нововолинськ