Головна Без категорії Міський голова Житомира подав у відставку

Міський голова Житомира подав у відставку

24
0

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин вирішив достроково скласти свої повноваження. На позачерговій сесії Житомирської міської ради, яка відбулася 19 вересня, депутати одноголосно підтримали його відставку. Перед голосуванням Сухомлин підкреслив, що рішення було важким і приймалося протягом кількох тижнів. Він поки що не розкрив причин своєї відставки, але пообіцяв поділитися деталями пізніше. Сухомлин також зазначив, що”, — повідомляє: ua.news

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин вирішив достроково скласти свої повноваження. На позачерговій сесії Житомирської міської ради, яка відбулася 19 вересня, депутати одноголосно підтримали його відставку.

Перед голосуванням Сухомлин підкреслив, що рішення було важким і приймалося протягом кількох тижнів. Він поки що не розкрив причин своєї відставки, але пообіцяв поділитися деталями пізніше. Сухомлин також зазначив, що не залишає Житомир і планує й надалі допомагати місту.

Він повідомив, що планував йти на службу в Збройні сили України, навіть пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), але не отримав погодження від Генерального штабу. В результаті йому надійшла інша пропозиція, через яку він і вирішив подати у відставку.

Раніше ми писали, що Верховна Рада з другої спроби звільнила Віталія Коваля з посади голови Фонду державного майна.

Також нагадаємо, що Дмитро Лиховій йде із посади речника оперативного угруповання військ «Таврія».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ