Головна Без категорії Очільниця Єврокомісії прибула з візитом до Києва

Очільниця Єврокомісії прибула з візитом до Києва

28
0

Глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн сьогодні, 20 вересня, прибула до Києва. Очільниця Єврокомісії зауважила у своєму дописі в соцмережі Х, що приїхала до української столиці, щоб обговорити усесторонню підтримку нашої країни. My 8th visit to Kyiv comes as the heating season starts soon, and Russia keeps targeting energy infrastructure. We will help Ukraine”, — повідомляє: ua.news

Глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн сьогодні, 20 вересня, прибула до Києва.

Очільниця Єврокомісії зауважила у своєму дописі в соцмережі Х, що приїхала до української столиці, щоб обговорити усесторонню підтримку нашої країни.

Спектр питань на порядку денному є широким  – від підготовки до зими до оборони, вступу до ЄС і прогресу щодо кредитів G7.

Нагадаємо, напередодні, 19 вересня, глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн пообіцяла, що ЄС допоможе Україні забезпечити взимку 4,5 ГВт енергопотужностей із 17 необхідних.

Також європосадовиця запевнила, що Євросоюз надасть Україні 160 млн євро на підготовку до зими та відновлення енергетичної інфраструктури після ударів російських агресорів.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ