Головна Без категорії Яку доставку обирають луцькі блогери?

Яку доставку обирають луцькі блогери?

22
0

Джерело: www.volynnews.com

Заклад «Як Для Себе» вже давно підкорив серця тих, хто любить смачно та якісно поїсти в Луцьку. Та найбільше всі тут фанатіють від піци – її обожнюють не тільки місцеві, а й популярні блогери. Вони теж спробували смачну їжу від доставки «Як Для Себе» і поділилися цим у своїх соціальних мережах.

Доставка «Як Для Себе» в меню луцьких блогерів

Одним із відомих блогерів, хто оцінив піца Луцьк від «Як Для Себе», став Юрій Солоха. Він не раз згадував цей заклад у своєму блозі, ділився враженнями і підкреслював відмінний смак страв. Солоха записав кілька оглядів, де спробував різні види піци та шаурми. Він підкреслив особливе та зручне упакування продукції. Блогер зазначив, що «Як Для Себе» завжди використовує свіжі інгредієнти. Особисто для нього, кафе стало одним із найкращих закладів у Луцьку, де можна швидко та смачно перекусити, особливо, якщо мова йде про піцу.

Ще один популярний блогер, Андрій Чіпухаєв, теж допоміг зробити цей заклад більш відомішим. Разом із Максимом Нікітіним та його колегами вони знімали відео для свого YouTube-каналу «Їсти», де оглядали їжу з різних закладів Луцька, зокрема і піцу. У відео розповідали, як замовляли піцу з доставкою і наскільки швидко вона до них доїхала. Вони зауважили тісто, яке «просто тануло в роті» і мало насичений смак.

Максим Нікітін у своєму TikTok додав, що ціна відповідає якості, і цей заклад точно заслуговує уваги тих, хто шукає смачну і якісну піцу в місті Луцьк.

Інша популярна блогерка, Adriiiikk, теж не оминула «Як Для Себе». Хоча вона робила огляд на доставку суші, все ж таки згадала, що піца тут теж дуже смачна. У своєму відео вона детально показала процес доставки, якість пакування та розповіла про свої враження від страв. Хоч основний акцент був на суші, блогерка відзначила, що піца з цього закладу стала хітом серед її знайомих, і тепер її часто замовляють на вечірки та зустрічі з друзями. Після її оглядів багато підписників теж звернули увагу на піцу з «Як Для Себе» і залишили позитивні коментарі.

Працівники «12 Каналу», зокрема журналісти та ведучі, теж стали фанатами цієї піци. В одному з відео вони показали, як замовляють піцу для своєї команди під час обідньої перерви. Журналісти розповіли про швидку доставку, високу якість страв і зізналися, що «Як Для Себе» – їхній улюблений заклад, коли йдеться про піцу.

Секрет смачної їжі від «Як Для Себе» у Луцьку

У чому секрет такої популярності? По-перше, це особливий підхід до приготування. Кожна піца тут готується з увагою до найменших деталей і винятково зі свіжих інгредієнтів. Тонке хрустке тісто, ароматні соуси та багаті начинки роблять кожен шматок неперевершеним. Також в меню багато інших цікавих страв.

По-друге, доступні ціни та швидка доставка. Тут завжди намагаються зробити клієнтів щасливими, а сервіс виключно на висоті. Піца завжди приїздить гарячою, ароматною і дуже смачною.

І найголовніше – команда «Як Для Себе» працює вкладаючи душу. Вони хочуть, щоб кожен відвідувач залишився задоволеним.

Шукаєте піцу з усіма кращими якостями? «Як Для Себе» – ваш вибір. Не дивно, що цей заклад люблять і блогери, і працівники місцевих медіа. Замовте доставку або завітайте до закладу, і ви зрозумієте, чому їхня піца підкорила багатьох!

*реклама

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



реклама у Нововолинськ