Головна Без категорії Зеленський заявив про активну підготовку до зустрічей у США

Зеленський заявив про активну підготовку до зустрічей у США

24
0

Президент України Володимир Зеленський активно готується до свого візиту в Сполучені Штати Америки, де запланована низка важливих зустрічей. Про це він повідомив під час вечірнього звернення. Зеленський має намір зустрітися з президентом США Джо Байденом, представниками обох партій у Конгресі, а також, можливо, з обома кандидатами в президенти Сполучених Штатів. Під час цих зустрічей планується”, — повідомляє: ua.news

Президент України Володимир Зеленський активно готується до свого візиту в Сполучені Штати Америки, де запланована низка важливих зустрічей.

Про це він повідомив під час вечірнього звернення.

Зеленський має намір зустрітися з президентом США Джо Байденом, представниками обох партій у Конгресі, а також, можливо, з обома кандидатами в президенти Сполучених Штатів. Під час цих зустрічей планується обговорити план, як Україна може не лише вистояти у війні, але й посилитися для наближення перемоги та справедливого миру.

Президент підкреслив, що Україна продовжує розраховувати на підтримку США, оскільки її боротьба за незалежність та міжнародне право є важливою для всього світу.

Раніше ми писали, що 20 вересня президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорювали ключові питання, важливі для зміцнення України.

Також нагадаємо, що президент Володимир Зеленський заявив, що план перемоги, який він презентує невдовзі, вимагатиме рішень партнерів з жовтня до грудня 2024 року.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ