Головна Без категорії Кремль пропонує гроші росіянам за переїзд на тимчасово окуповані території України

Кремль пропонує гроші росіянам за переїзд на тимчасово окуповані території України

24
0

росія вирішила виплачувати гроші своїм громадянам, які переїдуть на тимчасово окуповані території України, зокрема частини Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, а також Криму. Про це повідомляє ЦНС. Відповідний указ видав диктатор путін, обіцяючи виплати в розмірі від 3 до 5 млн рублів, але з умовою, що переїзжають також члени родини. Серед найбільш затребуваних спеціалістів”, — повідомляє: ua.news

росія вирішила виплачувати гроші своїм громадянам, які переїдуть на тимчасово окуповані території України, зокрема частини Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, а також Криму.

Про це повідомляє ЦНС.

Відповідний указ видав диктатор путін, обіцяючи виплати в розмірі від 3 до 5 млн рублів, але з умовою, що переїзжають також члени родини.

Серед найбільш затребуваних спеціалістів для окупаційних адміністрацій є ті, хто може облаштовувати рубежі, транспортувати вантажі та будівельники для нібито відновлення знищеної інфраструктури. Однак, як зазначає Центр національного спротиву, окупанти досі не можуть завершити формування своїх адміністрацій і шукають зрадників для роботи в них.

Раніше ми писали, що за даними національного спротиву, російські загарбники проводять нову хвилю фільтраційних заходів у тимчасово окупованому Криму.

Також нагадаємо, що російські окупанти продовжують здійснювати масштабну депортацію українських дітей на територію рф. Під виглядом «відпочинку» у дитячих таборах, їх відправляють на перевиховання.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ